30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kiva Faraday összes hozzászólása (3826 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 117 ... 125 126 [127] 128 » Le
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. január 27. 18:12 Ugrás a poszthoz

Majácska
január 29.

Annyira meg tudom érteni ezt az elkeseredettséget, amit magában hordoz és rettenetesen sajnálom, hogy ennyire tehetetlennek tűnik. Itt nem igazán van jó megoldás sajnos, ez egy borzalmasan lehetetlen helyzet mindannyiuknak.
- Őszintén szólva nem tudom, mi lenne a helyes lépés. Az a baj, hogy hiába szeretnél te tenni az ügyért, ha ők meg még nem állnak készen. Lehet hagyni kellene még egy kicsit, hogy jobban leülepedjen a dolog. Vagy ha szeretnéd, beszélhetek Benjivel vagy Zoéval - ők ketten a leginkább befogadóak ebből a szempontból, Luca teljesen ki van zárva ebből a körből most. Neki előbb be kéne fejeznie a struccpolitikát, csak utána lehetne vele beszélni erről.
- Tudom... - fájdalmasan sóhajtok egyet és közelebb húzom magamhoz Maját egy ölelésre. Legra békésen szuszog az ölében, ő elveszítette az érdeklődését irányunkba egy ideje és inkább elszundított. - Megoldjuk valahogy.
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. január 27. 18:48 Ugrás a poszthoz

Majácska
január 29.

Rossz végignézni, ahogy Maja szenved, felbuzogtatja bennem a tettvágyat, de ahogy ő, úgy én sem tudok érdemlegeset lépni a család ügyében. Én csak ilyen hozadék vagyok a Czettnereknél és bár régóta ismerem őket, nem tudom mi lenne a legjobb nekik. Így nem marad más hátra, mint a tétlen várakozás.
- Ezt nem tudjátok meg nem történté tenni. És ez egyáltalán nem olyan dolog, amit csak úgy hipp-hopp elfelejt az ember - kicsit dorgálósra sikerül a hangnem, de Majának is meg kell értenie, hogy az ilyen dolgok a világra jövetelük után nem visszafordítható folyamatokat indítanak el. Nem lehet homokba dugni a fejünket és úgy élni tovább az életet.
- Persze. Mit szeretnél tudni? - kicsit felengedek a kérdésre és elengedem a lányt, had mozogjon szabadabban. Jót tesz a hangulatnak valószínűleg, ha kicsit másra terelődik a szó.
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. március 21. 18:58 Ugrás a poszthoz

Lányok.
Bajelhárítási központ aka otthon

Különösebb tragédia nélkül túléltük eddig a mai napot, még nem akart felrobbanni se a fejem, se a hasam, ez már fél siker. Aztán határozott koppanásokat hallok a bejárati ajtón, de esélyem sincs időben odaérni, Legra máris pucol oda és nyújtózkodik fel a kilincsért. Tragédia, hogy már ki tudja nyitni az ajtókat, felírom magamnak, hogy zárjak be mindent ezentúl. A folyosó elején vagyok még, mikor kicsapódik sarokig a bejárat és két Czettner áll a küszöbünkön. De nem a megszokott párosítások egyikében.
- Szijasztoook - lányka már nyekergi is a többieknek és közéjük fúrja magát, hogy duplán kapja a szeretetet.
- Na, hagyd őket élni kicsit - veszem fel egy picit nehézkesen Alegrát a kezembe és félreállok vele az ajtóból. - Gyertek be.
Utoljára módosította:Kiva Faraday, 2017. március 21. 19:35
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. március 21. 19:35 Ugrás a poszthoz

Lányok.
Bajelhárítási központ aka otthon

- Nem sehol, éppen van valahol. Valami zenésztalálkozón Bécsben, azt hiszem - nem mindig tudom nyomon követni, hogy Benji merre jár, csak úgy halványan emlékszem időpontokra meg helyekre, de semmi sem biztos.
- Ismered a járást, szolgáld ki magad - a mondat közben leteszem Legrát, majd színpadias mozdulattal mutatom Lucának az utat a konyha felé. Amúgy is sokat lóg itt, jobban ismeri a házat majdnem, mint én magam.
- Neked is irány a konyha, ott van minden, amit kértek - Maját a felkarjánál fogva Luca után tolom a konyhába és nekiállok jeget keresni a fagyasztóban. Két maroknyit egy konyharuhába csavarok és a kisebbik sógornőmnek nyújtom, majd leülök egy székre, mert nem bírom ezt a nagy hajtást.
- Úgy néztek ki, mint a vert had, mi az istent csináltatok amúgy?
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. március 21. 20:33 Ugrás a poszthoz

Lányok.
Bajelhárítási központ aka otthon

- Nagyon kis vicces vagy, de megnéznélek, te milyen fejet vágsz, egy dinnyével a hasadban - nem éppen a legfelnőttesebb módon sikerül a válaszadás, de sajnos a hormonok teszik a dolgukat igen szorgosan. Bár Luca hasában legyen inkább csak az ebéd. Rá leginkább egy kavicsot mernék bízni, mert a végén beféltékenyedik a gyerekre és kidobja a kukába vagy valami ilyesmi.
- Hát nem tudom, én meccs előtt/közben/után soha nem álltam le verekedni - sóhajtok egyet és az egyik kezemet a már igencsak terebélyes hasamra teszem. Fél szemmel meg Legrát figyelem, aki valamit nagyon szeretne bűvészkedni, de hálistennek nem megy neki.
- Még pacsit is kapnál, de azért ez már nem egy iskolai meccs, ahol mindegy, ha szétgyepáljátok az ellenfelet. Egy elég nagy csapatnál játszol, kicsit felelősségteljesebben is viselkedhetnél. Ez már nem játék - előjött belőlem a rég elveszett kviddicses, aki mindennél jobban szerette a játékot. De amit csinálnak, az inkább a sport meggyalázása, semmint korrekt viselkedés a többiekkel szemben. - Te meg ne bátorítsd - sandítok oldalra Majára.
- Egy kicsit specifikusabban: mi történt?
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. március 21. 21:31 Ugrás a poszthoz

Lányok.
Bajelhárítási központ aka otthon

Luca mondatával csak csendben egyetértek, sokkal jobb úgy a világnak, ha neki (egyelőre talán) nem születik babája. Meg a gyereknek is.
- De mi lenne például, ha nem próbálnál meg ennél is több problémát generálni a pályán és azon kívül? - hajtott engem is a vérem sokszor, de azért nem álltam le kipofozni a lelket is valamelyik játékostársamból. Bár azért jó páran megérdemelték volna, ha jobban belegondolok.
Maja legalább nagy vonalakban felvázolja a sztorit, amiért hálás vagyok neki, belőle kicsit több infót sikerült kicsalni, mint Lucából. Bólogatok annak jeléül, hogy fogtam az adást, de még be kell bootoljam a dolgot.
- Szóval... ez a gyerek beszólt, hogy biztos direkt játszol rosszul... te meg benyomtál egyet az arcába - a mondat első felében Majára pillantok, a másodikban meg Lucát fürkészem és várom tőlük a megerősítést.
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. március 21. 22:32 Ugrás a poszthoz

Lányok.
Bajelhárítási központ aka otthon

Lassan áll össze a fejemben a dolog, és nem azért, mert nem akarom érteni, hanem azért, mert hihetetlennek hangzik. Így utólag sajnálom, hogy nem láttam az egészet, lehet még tőlem is kapott volna valaki egy-két terhespofont, de ezt a világért be nem vallanám Lucának. Mióta tanár ÉS anyuka vagyok, kicsit több bennem a felelősségérzet... de még mindig bármikor szívesen lopnék tyúkot Brandonnal.
- Na várjatok... szóval megvédted? - végül csak kibukik belőlem a kérdés, ami eddig piszkálta a fantáziámat.
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. március 21. 23:10 Ugrás a poszthoz

Lányok.
Bajelhárítási központ aka otthon

Ó, hát mindjárt megszülök itt a nagy izgalmak közepette! Előrébb is hajolok a széken ülve, hogy kicsit közelebbről vehessem szemügyre a nagyobbik sógornőmet. Végül csak kibukott belőle, amit próbáltam kicsempészni egész idáig.
- Ó... hát erre nem tudom mit mondjak... kezdesz kicsit nagy testvérként viselkedni? - az az édes cukkolás, mindig jól esik. Innen már nincs menekvés, pedig látszik Lucán, hogy inkább meghalna, vagy legalábbis elsüllyedne, mint hogy ez a társalgás megtörténjen. Pedig megtörténik.
- Mi lenne, ha most szépen megbeszélnénk a dolgokat? Tudjátok, olyan alapvető dolgok, hogy miért nézi egyik levegőnek a másikat, a másik meg miért annyira betoji, hogy nem mer nyitni az egyik felé?
Kiva Faraday
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. március 22. 00:42 Ugrás a poszthoz

Lányok.
Bajelhárítási központ aka otthon

Luca felkiáltására önkéntelenül is megmerevedek és meredten bámulok rá. Tudom, hogy az egyik utolsó ember vagyok a Földön, akit bántana akármilyen helyzetben is legyen, de azért ez a fenyegetés belém állítja a félszt.
Igazából nem tudom eldönteni, hogy melyikük a nehezebb eset, de valahogy borzasztóan nehéz elérni, hogy megnyíljanak egymásnak és őszintén meg tudják ezt a dolgot beszélni.
- Huh, hát rendben. Egyébként nem kell bocsánatot kérned Maja, nincs miért. Nem hibáztatlak, és szerintem más sem ezért jelentőségteljes pillantást lövellek Luca felé, csak hogy érezze a törődést.
- Akkor most hogyan tovább? Mik a terveitek ezzel a helyzettel?
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. május 3. 14:51 Ugrás a poszthoz

Ms Czettner. ❤

Lassan már három hónap is eltelt azóta, hogy ismét a négy fal közé szorultam egy pöttöm kis sírógép miatt, de nem bánom. Így másodjára már nem érnek akkora meglepetések, mint az első alkalommal Legránál. Persze minden kisgyerek más és más, Bence például végigalussza az éjjelt majdnem, a lányom meg óránként felsírt.
Mára látogatónk jön, szóval igyekeztük úgy alakítani a napot, hogy mindenkinek jó legyen. Megírtam Majának, hogy kora délután jöjjön, mert később szundi lesz és akkor nem tudnak sokat haverkodni majd. Már kopogtatnak is az ajtón, gyorsan ideért a kisasszony, én meg Bencéstül megyek neki ajtót nyitni, mert éppen nagyon gagyorászott és ilyenkor nem lehet egyedül hagyni a kis krapekot.
- Szia, bújj csak be.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. május 3. 15:18 Ugrás a poszthoz

Ms Czettner. ❤

Maja gyorsan bebújik az ajtón, én meg elindulok szépen a viszonylag megszokott gyűlési helyünk, a nappali felé.
- Nem tudom hol van, legalább 10 perce nem hallottam a hangját - most, hogy így megemlítette, tényleg mintha kicsit régen láttam volna a lányomat anyai időszámításban számolva. Ez sose jelent jót nála.
- Megfogod egy picit? Megkeresem Legrát, mielőtt a fejére húzza a házat. Ha nagyon nyöszörög, akkor csak mosolyogj rá meg gagyogj neki egy kicsit, attól általában megnyugszik - óvatosan Maja felé nyújtom a kisfiamat némi felvigyázásra, utána pedig megyek az emeletre, hogy megnézzem mit művel a lányom.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. május 3. 23:56 Ugrás a poszthoz

Ms Czettner. ❤

Amíg nincsenek gyerekeid, addig a csend aranyat ér; utána a csend egyszerűen csak gyanússá válik. Ez a mi kis kompániánkra is nagyon igaz, Legra maximálisan kihasználja, hogy nincs folyamatos felügyelet alatt és a ház legváltozatosabb pontjain találom meg. Általában az emeleten tanyázik, most is oda megyek először. Szólongatom, de nem válaszol, így kénytelen vagyok minden helyiségbe egyesével benyitni. Végül a dolgozóban találom meg, az íróasztalom tetején áll és lepakolt a polcról pár befőttes üveget, amiben Luca cikeszei pihennek. Kettő üveg a kezében van és rázogatja őket, hogy 'mozduuuujj', de szegények elég bágyadtak Legrához.
- Na most megvagy te kópé, gyere csak le onnan - fél kézzel átkarolom a kislányt és leemelem a földre. Persze közben nekiáll rúgkapálni, hogy 'nemakajooom', de ez most nem vita kérdése. - Menj le inkább a nappaliba, itt van Maja - erre a mondatra már sokkal élénkebben reagál és visítva indul el a folyosón, majd le a lépcsőn, hogy 'Majaaaa'. Mintha csak előrébb hoztam volna a karácsonyt egy pár hónappal.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. május 4. 01:27 Ugrás a poszthoz

Ms Czettner. ❤

Miután Legra kiviharzik a dolgozóból igyekszem gyorsan valami rend félét varázsolni a lányka okozta káoszban. Egyelőre csak visszapakolom a leszedegetett üvegeket a jogos helyükre, a polcra, majd én is visszasétálok a nappaliba. Majd később foglalkozok a széttúrt papírhalmokkal is.
Mire leérek, a lányom már egy kindertojást bontogat bőszen - hát legalább kicsomagolja mielőtt megeszi -, Maja meg még mindig Bencét taperolja.
- Ne haragudj, nem akartam ilyen hirtelen rád sózni. Szeretnéd, hogy fogjam, vagy pajtiztok még kicsit? - nekem egyik sincs ellenemre és ahogy nézem a kisfiam is tök jól elvan Maja kezében.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. május 4. 02:31 Ugrás a poszthoz

Ms Czettner. ❤

- Igen, egy kicsit hirtelen bíztalak meg a felvigyázással - felnevetek, mert tényleg baromi gyorsan lepasszoltam Bencét szegénynek, aztán még annyit se mondtam, hogy fapapucs. - Néha nagyon nehéz, mintha szét kellene szakadjak legalább háromba, hogy mindent meg tudjak csinálni és ők se maradjanak nélkülem, de lassan kezdem megszokni - mikor az ember lánya egyszerre feleség, édesanya és tanár, akkor néha tényleg komoly kihívások elé állítja, hogy csak egy van belőle. De muszáj valahogy úgy intézned, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon, ezt kell eltalálnod.
- Még nem. Benji ugye értelemszerűen látja azért, de a többiek nem jöttek - kicsit elmélázok, mert sógornőim nem tették tiszteletüket az unokaöccsüknél, de igazából ez Lucánál a legmeglepőbb, azt hittem ő hanyatt-homlok szalad majd, Legránál is ezt tette. Nem állítom, hogy szomorú vagyok amiért elmaradnak, csak... furcsa.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. május 4. 23:47 Ugrás a poszthoz

Ms Czettner. ❤

Lehet a kis monológom a két gyerek neveléséről túl panaszkodósra sikeredett, pedig egyáltalán nem állt szándékomban úgy beállítani az egészet, mintha nem élvezném. Igen, nehéz, de én szeretem feszegetni a saját tűrőképességem határait. Ezért is voltam jó kviddicses.
- Csak ha időd és kedved van. Nem akarom őket a nyakadba sózni, ha amúgy is sok a dolgod. De persze ha szívesen jössz, akkor az szuper lenne - tényleg nem panaszkodni akartam, bár lehet nagyon annak hangzott, ha így felajánlotta a segítségét. Azért aranyos dolog tőle, bár tudom hogy ilyen korban épp csak arra nincs ideje egy diáknak, hogy egy babára vigyázzon.
- Majd jönnek, ha ráérnek. Gondolom - ebben nem tudok 100%-ig biztos lenni, bár Luca tuti jönni fog a következő pár hétben. Ő rettentően örül az új unokaöcsik és húgok érkezésének.
- Mindig csak én beszélek, veled minden rendben van? Azóta nem történt semmi... fontos? - itt a múltkori páros látogatásukra célzok, mikor tök csatakon beállítottak verekedés után. Azóta nem igazán volt alkalmam elkapni egyiküket sem pár szónál többre- de most itt a lehetőség.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. május 5. 01:30 Ugrás a poszthoz

Ms Czettner. ❤

- Hát szerintem már annyival is elégedett lenne, ha csak riszálnátok együtt - én is felnevetek, hihetetlen hogy Legra mennyi mindent örökölt tőlem, ugyanilyen lelőhetetlen gyerek voltam, mint amilyen ő is. Reméljük, hogy azért valamelyikükbe szorult valamennyi Benji higgadt természetéből is, borzasztó lenne, ha túl sok mindent örökölnének tőlem.
A következő 5-10 másodpercre igencsak merev testtartásom lesz és talán még levegőt is elfelejtek venni. Feszült testhelyzetem addig tart nagyjából, amíg Maja nem dugja az arcomba a telefonja képernyőjét, rajta a kutyussal. Utána úgy szakad ki belőlem a bent ragadt levegő, mint ami évek óta bennem van.
- Azt hittem hívjatjuk az MTV-t, hogy tinianyu leszel - vallom be egy következő nagy sóhaj után. Azt hiszem most eléggé van pulzusom az elkövetkező pár órára. - De amúgy aranyos nagyon.
Hol laktok egyébként, itt a faluban?
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. július 3. 22:45 Ugrás a poszthoz

Ha már ilyen válogatott szemét van itt, én sem maradhatok ki *jelentőségteljesen néz Hunor és Maja felé*
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. július 17. 00:02 Ugrás a poszthoz

Abuzătoaiei Iulian-Hunor  - 2017.07.16. 23:40
nem csak paci van, van pulyka is, attól még én is félek.


Pulykák...  @_________@
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. július 29. 00:20 Ugrás a poszthoz

Újdonsült apuci.
ne idegeskedj bubu, minden oké lesz Rolleyes

Életem negyedik legfárasztóbb fél napján vagyok túl ma. Fizikálisan nem volt megterhelő ez az alkalom, de lelkileg kissé meggyötört a dolog. Azért nem mindennap kíséred el a húgodat szülni. Még nyom kicsit az újdonság varázsa engem is, meg gondolom Renée-t is. Ő mondjuk még nem túl sokat tud nyilatkozni arról, hogy milyen érzés anyának lenni, mert fél órával az ekksön után egy "ugye hozol nekem jégkrémet?" kérdéssel elaludt. Azóta a kicsik a baba betekintőben vannak, én pedig az ablak előtt állok karba tett karokkal és nézem, ahogy ők is elszenderedtek. Azt hiszem mindenki számára elég nagy kihívás volt a mai nap.
Nem túl nagy a sürgés-forgás a szülészeten, eddig valahogy minden alkalommal forgalmasabbnak tűnt a hely, mikor itt voltam. Így nem meglepő módon felfigyelek a közeledő léptek zajára. Egy eléggé meggyötört és összezuhant férfialak közelít felém, de még ilyen romos állapotában is felismerem. Keve. Szerintem a viszonylag csendes folyosón számára és mindenki más számára is hallható, ahogy elpattan az ér a fejemben, amint realizálom a kilétét. De fékezem magam annyira, hogy ne essek neki visítva és tépjem ki egyenként minden egyes haja szálát. Ennél azért jobban úrihölgy vagyok. Helyette az aljas módszert választom és amint közelebb ér, picike lángot idézek a haja tetejére, majd pár másodpercen belül el is tüntetem onnan azt. Csak egy kicsi pörkölés. Majd visszanő, olyan sok nem égett meg.
- Szóval téged is lehet látni ezek szerint...
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. július 30. 00:52 Ugrás a poszthoz

Újdonsült apuci.
ne idegeskedj bubu, minden oké lesz Rolleyes

Lerogynék már a folyosó szélén található egyik székre, de azt hiszem még nincs itt az ideje, hogy teljesen átadjam magamat az ideg és a fáradtság nem éppen jóleső kettősének. Még egy órácskát talán ki kell tartanom, legalább megvárni, míg Renée felébred és csak utána összeomlani. Határozottan nem rossz terv, addig elnézegetem az újonnan a családba érkező kisgyerekeket az üvegfalon túl.
Keve felbukkanása kibillent az addigi kicsit rezignált állapotomból, ajándékból meg is gyullasztom kissé a haját - azért nem mindenki kap ám tőlem ilyen meglepetéseket -, érezze csak a törődést. Ha már eddig ennyire mintaszerűen viselkedett.
- Csak jeleztem, hogy itt az ideje fodrászhoz menned, ne is törődj vele - kissé kimért és távolságtartó vagyok önmagamhoz képest, de na, nem vagyok elájulva Keve eddig nyújtott teljesítményétől az "apasági teszten". Valószínű, hogy egy darab kő és egy nyírfabot is jobb szülőpáros lenne, mint a húgom, meg ez a lókötő.
- Ahhoz képest, hogy most mászott elő belőle az alien, egész jól. Nemrég elaludt, ha felébredt, bemehetsz hozzá... már ha akarsz - az utolsó kis mondatdarabka azért csak odakívánkozott még, ez egy ilyen szurkálódó beszélgetés most közöttünk. Különben is, tudja a fene, hogy vajon mennyire akar foglalkozni az anyával jelenleg.
- Szeretnéd megnézni? - fejemmel az üveg felé bökök, hogy számára is világos legyen, hogy mire gondolok. Lehet még nem áll készen erre a harmadik típusú találkozásra.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. július 31. 14:02 Ugrás a poszthoz

Újdonsült apuci.
ne idegeskedj bubu, minden oké lesz Rolleyes

Igyekszem nem még nagyobb idegropit kapni Keve puszta jelenlététől, de sajnos igen nehéz türtőztetnem magamat. A végletekig kiborít az eddigi hozzáállása a témához, de egy kicsike részem azért meg is tudja érteni. Mármint itt vagy alig huszonévesen és akkor egyszer csak hirtelen gyerek. Ráadásul úgy, hogy még csak nem is jártok a gyereked anyjával, csak néha beiktattatok egy kis himi-humit. De pont ez az a rész, ami miatt haragszom is mindkettejükre, mert felelőtlenségből jelesre vizsgáztak. Ha nem akarod a következményeket... legalább védekezzetek a rohadt életbe is!
Gyorsan megpróbálom elengedni a dühkezeléses beszólást és kicsit zöldebb ágra vergődni vele. Mármint semmi hasznos nem származik abból, ha csak öljük egymást szóban, inkább igyekezzünk megállapodni. No anger.
- Minden rendben ment. Mindenki jól van, csak fáradtak - de azt hiszem, ez egyáltalán nem meglepő. Lehet nem is baj, hogy nem ért ide időben, nem a legjobb dolog női sikolyokat hallani egy zárt ajtón keresztül. Mint valami kínzókamra. Renée-nek meg aztán van hangja üvölteni.
Bólintok, inkább csak magamnak, hogy végül is csak szeretné megnézni önmaga reprodukcióját és megállítok egy arra haladó nővért, hogy megkérjem, adja oda picit a babát az apjának. Ő eltűnik az üveg mögött és egy csöpp kisgyereket emel fel, majd kijön vele. A kezembe adja, én pedig átnyújtom Keve felé a kicsit.
- Bemutatom a fiadat, Milánt.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. augusztus 25. 14:46 Ugrás a poszthoz

Én szabadnapos vagyok, vállalom hogy valaki helyett dolgozzak, különben is rohadtul unatkozok Cheesy
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. augusztus 25. 15:11 Ugrás a poszthoz

Na mondd mit kell csinálni Cheesy *felköti a kötényét és feltűri az ingujját*
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. augusztus 25. 15:25 Ugrás a poszthoz

Oké, abban jó vagyok *-* (legalábbis az alanyaim azt szokták mondani ._.) Válladdal kezdjem? Cheesy
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. augusztus 29. 13:32 Ugrás a poszthoz

Oyy, milyen csodás dolog is ilyesfajta beszélgetésekre ébredni ezen a szép napon Cheesy nektek mi az isten bajotok van te szent ég XD
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. augusztus 29. 13:43 Ugrás a poszthoz

Eeeegen, Harutól már hallottam nagyvonalakban a sztorit, de azt hittem ez az akció már a tegnapé Cheesy
Amúgy vigyázzatok, ne tervezgessetek túl sokáig, mert elúszik a lehetőség, azt meg senki nem akarja gondolom Rolleyes
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. augusztus 29. 13:58 Ugrás a poszthoz

Gratulálok az igényes gifhez sógi, tökéletesen tükrözi a belső személyiségedet Rolleyes
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. augusztus 29. 14:07 Ugrás a poszthoz

Úgy érzem lassan át kellene gondolnom ezt a gyerekfelügyelet dolgot XD Mielőtt mindenféle retard dologra tanítjátok őket :|
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. szeptember 20. 17:29 Ugrás a poszthoz

Fúj de hullaszag van.

Pfej.
Czettner F. Kiva
INAKTÍV


.anyatündér.
RPG hsz: 157
Összes hsz: 7910
Írta: 2017. szeptember 20. 17:40 Ugrás a poszthoz

Jaj drágám hát én olyan vagyok, mint a csótányok, túlélem az egész emberiséget XD Love
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kiva Faraday összes hozzászólása (3826 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 117 ... 125 126 [127] 128 » Fel