29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Daisy Blue Berry összes RPG hozzászólása (64 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] Le
Daisy Blue Berry
INAKTÍV


¤ kacsás lány ¤
RPG hsz: 92
Összes hsz: 262
Írta: 2019. október 21. 18:00 Ugrás a poszthoz


# kinézet # június 19.

- Az emberek furák - meresztettem a kék szemeim rá, nem mintha ezzel feltaláltam volna valami újat. Én néha azt sem értettem mi ez a sok enyém meg tiéd harc, amit olyan apróságokon követnek el, amik nem is számítanak. Múltkor láttam két lányt, akik azon összeszólalkoztak, hogy melyiküké a hatos és melyiküké a hetes sorszám. Nem igazán láttam jelentőségét, mert előtte beszélték meg, hogy úgyis kivárják egymást.
- Aki így tesz nem bízik a környék biztonságában, mondjuk abban én sem, de eddig eszembe sem jutott, hogy el kéne vinnünk magunkkal a lakást. Néha T-rex vigyáz egyedül a helyre - tártam el a kezeim, ahogy kimásztam végre az arcából, hogy haladjunk is. Leginkább tovább és előre. Frusztrált voltam, ha azt vesszük, hogy most már hónapok óta keresem az igazit. Már kocsmából, máshogy szerintem nagyon jól állok.
- Szakképzés? És mit szeretnél kitanulni jobban? Vagy arról még nem esett szó? - kérdeztem rá végül és kifejtettem közben a növényes ötleteim is. Nem volt annyira fontos, igazából rengeteg foszlány van már erre-arra felírva a lakásunkban, de majd ha átláttam a hova települjünk káoszt foglalkozom a többivel. Csak szeretnék már ott tartani, hogy a legnagyobb bajom az legyen, milyen virágokat szerezzünk.
- Igen, menjünk is, mert még a végén valaki zsebreteszi előlünk - mutattam is előre, aztán felszálltam és megkapaszkodtam.
Daisy Blue Berry
INAKTÍV


¤ kacsás lány ¤
RPG hsz: 92
Összes hsz: 262
Írta: 2019. november 23. 22:43 Ugrás a poszthoz


# kinézet # január 7.

Nagyon szomorúak a tények, amiket én és Timtim is ismerünk. Igazság szerint az, hogy a föld jobb hely legyen, egyáltalán nem ott kezdődik, hogy üldözzük a magukat jól érző embereket. Mert bizony rengeteg észosztást kapunk, én annak idején a családomtól is megkaptam mennyire rossz úton vagyok. Majd az utcán kötök ki begyógyszerezve, meg még isten tudja milyen csúnya dolgok után. Abban igazuk volt, hogy a kezdő munkahelyeimen nem bántak velem hercegnőként, és néha voltak erőszakosabb emberek is, akik próbálkoztak akár sikeresen, akár nem dolgokkal. De itt vagyok, élek, van egy lakás, amiben jól megvagyok, van melóm és jövőelképzelésem. Meg még pénzem is, tök meglepő. Ellenben szegény manókkal.
- Ha nem is rögtön, de későbbre szerintem ez egy nagyon jó elképzelés - mosolyogtam is rá a németre, ahogy egy kisebb, még nekem se gondot okozó súlyban lévő fát felemeltem és felegyenesedve néztem körbe. Megvártam, még döntésre jut ezeket illetően, csak utána segítettem neki a megfelelő elhelyezésbe. Hiszen minden fa megérdemli a második esélyt. Kicsit kételkedtem ugyan abban, ha törzzsel lefelé beülteti, annak nagy haszna lesz, de nem én akartam összetörni a pozitív elképzeléseit. Erre van annyi rossz ember a világban.
- Igen, és keresem! Pár helyen érdeklődtem is, vannak címek, ahova elmehetnénk körülnézni - mondtam végül, de egyelőre nem tértem ki erre bővebben, a tavasz pont jó lesz megtalálni a tökéleteset.
Lassan húztam, amennyi ment a többihez a vadőrlak mögé, és csak figyeltem, ahogy Timtim az elemével, az akaratával vagy éppen a puszta kezével de éppen létrehoz egy karácsonyfa temetőt. Még ha új életnek is szánja így vagy úgy, de azért nagyon édes tőle.


/ Love Love Love/
Daisy Blue Berry
INAKTÍV


¤ kacsás lány ¤
RPG hsz: 92
Összes hsz: 262
Írta: 2019. november 24. 00:23 Ugrás a poszthoz


# kinézet # június 19.

- Persze, meg a svédasztal nekik csak egy salátabár és a Milka tehénből a Boci meg bociból van, ami nem is ugyan az - forgattam is meg a szemem teljes lenézéssel a hangomban. az emberek néha nagyon buták is tudnak lenni, nem csak egészen elképesztően egyszerűek. A furcsaságnak szerintem vannak mértékei, én is bizonyosan sokszor megütöm ezt, de van olyan, hogy bőven rám tudnak licitálni. Igazából, ha meg kéne számolnom, hány alkalom volt, mikor bárki normálisnak könyvelt el engem, vajmi kevés akadna. De mit számít ez? A kacsák sem mind rosszak, tim is tudja.
- Buksi is, T-rex is és minden értékünk biztonságban van, mert jól bezártam az ajtót - biztosítottam róla Timtimet, hogy nem kell pánikolni. Igazság szerint értem mi lehetne gond, de úgy vélem, hogy elhárítottam anélkül, hogy zsebben kéne hordani az életünk. Mert ha őszinték akarunk lenni, a lakásban ott van minden, ami nekünk a nagybetűs Életet jelenti.
- A botanika nagyon jól hangzik. Minden növényed nagyon hálásnak látszik, Buksi is hogy megnőtt! Szerintem másnál nem lenne ilyen jól meg - mosolyodtam is el lelkesen dicsérve, hogy aztán csak elnevessem magam a buszra szállva. Nem hittem, hogy tényleg elhappolná bárki. Ilyen helyekre azért ennyire nem nagy a verseny, vagy szerettem volna ezt elhinni.
- Túl, mindenki rendben van, na gyere nagyfiú, hozd a kis szépséget is és induljunk neki - mutattam Twixre, aztán a kezem nyújtottam felé és körül is néztem merre lesz az arra. - A harmadik, fehér épület a fekete ajtóval lesz az. Elvileg a hatos szám alatt - néztem fel vannak-e számjelzések, még Tim is mellém került.
Daisy Blue Berry
INAKTÍV


¤ kacsás lány ¤
RPG hsz: 92
Összes hsz: 262
Írta: 2019. november 28. 17:44 Ugrás a poszthoz


# kinézet # június 19.

- Nem, nem úúgy - védekeztem egyből, érezve, hogy rossz irányba tartunk. S lőn vegánság alapjai. - A tejüket használják, de az emberek azt sem tudják, hogy a tehén meg a boci ugyan arra az állatra vonatkozó, korban eltérő besorolás - mintha okos lennék mondom mindezt. Lehet túl régen gyújtottam rá, kicsit érzem is ezt, de csak a hely után vagyok hajlandó erre gondolni hiába remegett meg a kezem. Bah, a hely! Ahhoz még a buszutat is ki kell tennünk, vagy meg, ez mindig nehéz.
- Azt biztos nem tudnák, gondolj bele, tuti más varázslat kell emberre és házra, és emberek is vannak otthon, így nem tudná lekicsinyíteni. És ismered a süket nénit a szomszédból, még akkor se hagyta el a házat, mikor az Ő KONYHÁJA égett.
Tragikus lehetne, de nem a mi emeletünk volt, így buksi és minden más is megmenekült, sőt, még csak nem is lett nagy gond, csak a néni konyhája vált hamuvá. Vittem neki sütit utána, amitől rendesen a kanapéján fekve majdnem elmesélte a fél életét. A néni nem volt semmi. Ha nem tudnátok ki miatt fújtak le egy tinifesztivált, nekem lennének tippjeim. szerencsére a nénit se kellett tovább hallgassam, és Tim félelme sem tetőzött, mert megérkeztünk.
- Nem bizony, és sosem hagyna el - bólogattam nagyokat, én is ezt hiszem T-rexről, de ismerem a korlátaim sajnos. Végül csak indulót vezényeltem és a háztáblákat nézve haladtam néha Timre és a tevécskére nézve. Buda és Budanekeresd határán lehettünk valahol, mert még elég nagy mozgás és élet volt, de már nem muglik, ebben sok minden tett biztossá. Bár a szökött ugráló golymók volt a teteje.
- Elvileg most javították ki a szigetelését a nagy üvegablakoknak és a munkások beengednek, megadtam előre a nevem, ha jönnénk - meséltem el, aztán ahogy meg is volt előre menve nyitottam be és az első utamba akadónak jeleztem is mit szeretnék, ő meg csak intett menjek be amerre akarok. - Nézzük meg hátul először.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Daisy Blue Berry összes RPG hozzászólása (64 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] Fel