29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Sárközi Erik Levente összes hozzászólása (293 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 » Le
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. április 1. 12:20 Ugrás a poszthoz

Riley

- Hrrrrrr - nézve fel rá harapok bele a térdébe, nyilván nem annyira, hogy fájjon, vagy akár rosszul essen neki. Nem vagyok én egy emberevő, nagy, vérengző ragadozó. Most épp.
- Hűha - kicsit csodálkozva pislogok fel rá, már nem olyan rosszakaratú csodálkozással, mert én egyébként sem szoktam ítélkezni. Amikor meg mégis, az nem is számít, mert olyankor vagy előtte vagyok, vagy utána, és egyik időszak sem tartozik a hónapjaim fénypontjai közé. Most épp középúton vagyok, ami mindig jó.  
- Hű ez nagyon menő - minden esetre sokkal jobb, mint az én helyzetem, nekem pedig ez már nagyon menőnek számít. Nem kerül nagy erőfeszítésbe, hogy valaki lenyűgözzön.
- Mhm, mutass még - bólogatva fordulok most már vele szembe, s felhúzva térdeim ölelem át lábaim, ahogy nagyokat pislogok éppen.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. április 1. 14:42 Ugrás a poszthoz

Riley

Én egyébként nem vagyok egy zavarba jövős fiú, mármint tényleg, az elsőre még el-elnevetgélek, aztán...
- I... I... Ohm - csak így dadogok magamban össze vissza megsemmisülten, és nem is tudok máshova nézni, ami csak ront a helyzeten, szóval végül egy elkeseredett sóhaj mellett a kezeimbe temetem az arcom. Ez váratlanul ért. Nagyon. Mellesleg még mindig nagyon ég az arcom, és valahogy a szívem is olyan nagyon dobog, nem a romantikus módon, hanem a nagyon kínos helyzetbe hoztam magam módon. - Mmmh - panaszosan nyöszörögve rázom meg fejem a nevetése közben. Nem mintha annyira rosszul érezném magam úgy ténylegesen, hogy rosszul legyek. Szóval nem is nagyon merek kilesni így az ujjaim mögül.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. április 1. 16:17 Ugrás a poszthoz

Daddy? Shocked

Kicsit felpislogok, ahogy meglapogatja a fejem, majd amikor elindul kifele, kinyújtva kezem a macska felé megint a szőrét kezdem piszkálni. Igaz, már visszafogottabban. A visszatérő léptekre hátra fordítom fejem, és természetesen először a túl sok cukortartalmú ételt veszem észre, mert kaja, meg mert édes, csak az után hajtom kicsit hátra fejem, hogy felnézhessek rá. Nem értem miért gyűjtök magam köré magas embereket.
- Oh - kicsit halkan nevetve dőlök hátra a kanapénak, vagy amin eddig ült, miközben kinyújtom kezem. Az egyik zacskóért. Természetesen.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. április 3. 20:37 Ugrás a poszthoz

Riley

- Jaj, semmi baj, semi baj - megrázom fejem, ahogy visszapislogok rá. Még mindig fura nőként, vagyis inkább szokatlan, és valahogy még mindig nem fogja fel az agyam, hogy az ugyanaz az ember.
- Ez is igazi? - kicsit összeráncolva homlokom nyúlok ki, kicsit előre is dőlök, hogy megtapogassam a haját. Nem tudom, hogyan lehet egy valamiből ennyi mindent csinálni, amik nem is hasonlítanak.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. május 3. 18:43 Ugrás a poszthoz

Sára

Elolvasom a nagyobbik húgom üzenetét a hosszas rendeléséről amiért ő maga lusta lejönni, majd megvonogatva vállaim elrakom a telefonom a nadrágom zsebébe. Most valami marha menő lenne azt mondani, hogy úgysem fogom elvinni neki, de senki nem akarja, hogy Alexa hisztizzen a fülembe, főleg nem én, úgyhogy úgyis el fogom neki vinni. Azt viszont nem mondtam, hogy mikor, ennyi szabadságom hadd legyen már, hogy eldöntsem, mikor kanyarodok az iskola felé. Nagyot szusszanva kortyolok be a limonádémba, aztán a nevem lassan, kicsit sem bizalommal eltelve pillantok fel a betolakodóra.
- Te valami stalker vagy?
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. május 3. 19:21 Ugrás a poszthoz

Sára

Nem hittem volna, hogy majd valaha is el kell magyaráznom egy huszonegyedik századi gyereknek, mit jelent a stalker, még akkor sem, ha az a gyerek történetesen varázsló. Szerencsére napjainkban már a legtöbb aranyvérű is igyekszik felvenni a ritmust a világgal.  
- Ohh, hát.. Az apám sok ember házvezetője - ha mindegyik leszólítana, hogy barátkozni akar velem, mert az apám a nagy kommandós, meg az apám a jótét Mikulás az eridonban, akkor rövid időn belül idegbajt kapnék, de szerencsére nem így van, és ezt szerencsére meg tudom tartani magamnak. - Hát.. Ülj le ha akarsz, ne érje szó a ház elejét - vonogatom meg vállaim, ahogy kinézek az üvegen. Mindig ablak mellé ülök.
- Nem akartam rád morranni, csak meglepett, hogy nem találkoztunk, és na, tudod - a szorongásom természetesen azonnal be is kapcsol, miért is ne hagyna valaha egyszer is békén.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. május 3. 20:46 Ugrás a poszthoz

Sára

- Ez egy kifejezés arra, amikor valaki leskelődik valaki más után - az egyik legnagyobb hátrányom abból, hogy Kanadában nőttem fel, hogy nem tudok gonosz lenni, pedig néha igazán szeretnék csak hátat fordítani az embereknek és azt mondani nekik, hogy hagyjanak békén, mert nem akarok beszélgetni senkivel. Igaz, ilyet akkor sem mernék mondani, ha valami bunkó amerikai lennék.
- Nem, nekem nem - gyorsan rázom meg a fejem, nem hiszem, hogy én eridonos lennék, ha újra kellene járnom az iskolát, de igazából én szerintem egyik házba sem illek be, szóval mindegy is. Örülök igazából, hogy otthon nem voltak ilyen csoportosítások, meg nem vették őket ennyire szomorúan. ű
- Ó jaj - igazán váratlan helyzet ez, amit a hirtelen, és számomra érthetetlen kedvesség kelt, szóval gyorsan körbe is nézek, valami nevető arcok után kutatva, ami majd megerősíti bennem, hogy ez valami vicc, és épp hülyét csinálnak belőlem megint.
- Hát.. Valami olyasmi - kicsit szégyellősen vonogatom meg a vállaim, ahogy kiröhögés híján felveszem a kanalat, és kicsit beletúrok a fagyiba vele, aztán eszembe jut, hogy ez nem is az én fagyim és nem kéne összebarmolnom, szóval vissza is húzom. - Én nem fogok kimenni terepre.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. május 14. 08:22 Ugrás a poszthoz

Tányus

A mai program abból állt, hogy felpakoljam a húgaimat a vonatra, ahol majd a nagyobbik vigyáz a kisebbikre, és visszarepítsem őket az iskolájukba, ahol olyan piszkosul szeretnek lenni. Egyik kezemet bedugva a zsebembe néztem tehát, ahogy a mozdony kipuffog az állomásról, és valami hihetetlenül elégedett, kisimult mosoly költözött az arcomra, ahogy belegondoltam, hogy most két hétig megint nyugtom lesz. Tudnivaló, kéthetente jönnek haza. Az egyik kezemmel még intettem Kincső kikandikáló loboncának, ahogy hátranézett az ablakból, aztán sarkon fordultam, és a másik kezem is a zsebembe dugva elindultam kifelé. Ami már jóval kellemetlenebb volt, mert a sok embertől nem volt helyem, nem volt levegőm, de végre, amint kiértem, újra megkönnyebbülhettem. Igaz, rengeteg veszély les rám még hazáig minden utcasarkon, de azokkal majd csak megbirkózom. Az egyik lépés közepette tekeredik be valahogyan egy kutya a lábaim közé. Na most, az elvárt az lenne, hogy jól leordítsam a gazdáját, amiért nem vigyázott rá, és pont engem talált meg, de az állatokat mindig is többre tartottam annál, hogy haragudhassak rájuk.
- Hey buddy - elmosolyodva akrobatikázom tehát úgy le a lábam, hogy lehetőleg ne gabalyodjunk még jobban egymásba, ahogy le is guggolok hozzá. Ahhoz képest, hogy már jó ideje Magyarországon élek, amikor hirtelen kell megszólalnom, még mindig angolul jön a számra szinte minden. Szerencsére azért hamar megy az átállás, mert nincsenek különösebb bajok a magyarommal sem.
- Hát hogyan találtál meg pont engem, hm? - először megsimogatom a fejét, majd a két tenyerem közé veszem az arcát, és úgy kezdek el neki beszélni, enyhén felfújva az arcom. Addig persze nem érek el, hogy a póráz másik végén valószínűleg van valaki, aki viszont tényleg nem örvendhet, hogy én itt cseverészek a kutyájával.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. május 18. 18:56 Ugrás a poszthoz

ha valaki nézi a Riverdalet, most azonnal teremjen ide, hogy kiőrjönghessem magam, köszi
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. december 30. 19:06 Ugrás a poszthoz

én majd felöltözök szépre és addig iszok itthon amíg el nem alszom
Utoljára módosította:Sárközi Erik Levente, 2018. december 30. 19:06
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 17:52 Ugrás a poszthoz

kiscica

Amióta mindenki - oké, a mindenki azért túlzás - mániákusan boldoggá akarja tenni Cath-et, elhatároztam, hogy én nem fogom ugyanezt megtenni, hiszen esetenként szörnyen bántó tud lenni.
Persze azt sem mondom, hogy ha úgy adná a helyzet, nem osztanám meg vele a füvem, ami eredendően minden boldogság forrása, de a bátyja rendelője határozottan nem az a helyzet.
- Ó, ha látnád hogy nézek ki telihold környékén, mint egy menstruáló tizenhat éves kislány.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 18:08 Ugrás a poszthoz

kiscica

- Majd kölcsönkérem a húgom uborkapakolását - a hatás kedvéért még meg is simítom a szemeim alatti bőrfelületet, apró "o"-t formálok ajkaimmal, ahogy Lexa szokta csinálni, amikor bármibe is belefog. Oké, kicsit azért mégis boldoggá akarom tenni, de látod, nem görcsösen!
- Ó jaj, még a végén a vállamra csaplak és elrabollak hős férjed elől -ami nyilán sok szempontból sokkal kedvezőbb lenne neki, de nem hiszem, hogy a szóban forgó úr különösebben örülne neki.
Vonok egyet vállaimon.
- Mindig fáj, ez nem olyan dolog, amihez hozzá tud szokni az ember szervezete, de hát - kicsit elhúzom szám, miközben hátradőlök Will székében - az embernek meg kell tanulnia együtt élni vele, a kór nem hagy túl sok választási lehetőséget.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 18:30 Ugrás a poszthoz

kiscica

Nagyon nagyon jól esik hallani végre a nevetését, még el is mosolyodom, mint valami büszke apa.
- Vagy gondolj csak bele, majd a sugar daddy mellett megtarthatsz,mint szépfiú szeretőd - kacsintok rá, miközben megtámasztom állam összefűzött ujjaimon.
- A közeljövőben biztosan nem - rázom meg fejem - de meglátod, még néhány év, és majd a kapuzárási pánikom közepén nem leszek olyan finnyás, jöhet bárki.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 18:46 Ugrás a poszthoz

kiscica

- Csak egyet? Mindig úgy képzeltelek el, hogy valami drága fehér szőrmében uralkodnál a fiúkák felett - mutatóujjammal arrébb lököm Payne egyik tollát, hogy elérhessem az alatta fekvő műanyagdarabot, majd abból apró karikát formálhassak.
- Az apám pénzén vehetnék egy fekete Mustangot, és elszökhetnénk New Yorkba - ó igen, tökéletes jövőkép, csak úgy, bele a semmibe. Megemelve szemöldököm pillantok fel rá, majd szinte már engedelmesen tárom szét kezeim, hogy kényelmesen elhelyezkedhessen.
- Gyere csak, cicácska - ölelem át, és fúrom fejem hajába.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 19:13 Ugrás a poszthoz

kiscica

Halkan nevetve csóválom meg fejem, ahogy kicsit szorosabban átölelem, és lábaimmal finoman jobbra-balra mozgatom magam a székben, mintha csak ringatnám.
- Nekem is hiányoztál, Cica - mosolyogva simogatom meg jobbommal a hátát, ahogy visszaeresztem magunk a támla tartásába, és kicsit lehunyom így a szemeim.
- Persze - bólintok egyet halkan mormogva, miközben kérés vagy mindenféle engedély nélkül kezembe veszem az övét, és gyűrűsujjára húzom a műanyagkarikát.
- Így ni. Legalább legyen valami a kezeden.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 19:55 Ugrás a poszthoz

kiscica

- Hmmm? - emelem meg kíváncsian szemöldökeim, mielőtt újra elmosolyodnék.
- Ó, pedig terveim között szerepelt elmenni hozzátok, és egyesével elújságolni minden egyes testvérednek, de attól félek, egy bizonyos szám után elveszteném a fonalat, pontosan ki kicsoda - eresztem hátra fejem, és hunyom le újra szemeim, most valahogy nagyon kényelmes ez.
- Tényleg? Pedig a szőke jó kislányok nem a zsánerem.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 20:20 Ugrás a poszthoz

kiscica

- Ariana? - elgondolkozva vonom össze szemöldökeim, ahogy megcsóválom fejem. - Hát szolgamunkára akarsz te engem kárhoztatni? Mit vétettem? Titokban utálsz? - túlzott drámaisággal teszem fel az utolsó kérdést, ahogy résnyire nyitom jobb szemem, s így nézek rá.
- Nem tudom - vonok egyet a vállaimon. - Még soha nem gondoltam arra, hogy általánosítsak. Miért, szerinted milyen?
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 20:43 Ugrás a poszthoz

kiscica

- Dehogy vagyok gonosz - oké, lehet, lehet, hogy kicsit gonosz a véleményem, de legalább angyali arccal teszem, így senki nem tudna haragudni rám.
- Nézzenek oda, Payne - mintha képes lennék igazán komolyan megharagudni emiatt, legalább már kinyitja kicsit a száját.
- Nocsak. És ismersz ilyet a környéken? Mert az én szomszéd lányom már gyereket nevel - oké, NA EZ már gonosz volt.
Utoljára módosította:Sárközi Erik Levente, 2019. február 4. 21:17
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 21:29 Ugrás a poszthoz

kiscica

- Tényleg? Azt hiszem erről már lemaradtam. Tudtad, hogy van egy tetoválás a lábfejem élén? - mit mondhatnék? Különösebben nincs rá mentségem, azt hittem, már nagyon sokat láttam a világból, valójában húsz évesen nagyon gyerek voltam még.
- Nézd, Cath - szusszanok fel, ahogy tenyereimbe veszem arcát, és kicsit távolabb húzom magamtól, hogy a szemébe nézhessek. - Nagyjából a te korodban én is azt hittem, hogy nagyon szeretek valakit, és egyszerűen képtelen voltam elviselni, hogy nem én kellettem neki - és ez nagy, nagyon nagy butaság volt a részemről. - De idővel, rengeteg türelemmel saját magam felé, és azzal, hogy hagytam magam tovább lépni rájöttem, hogy egyáltalán nem bennem volt a baj - Dr. Sárközi Levente, a lélek doktora, kérem szépen. Halványan elmosolyodva megsimítom az arcát.
- El tudom képzelni, milyen érzés teljesen reménytelenül nézni a jövőbe, Kiscica, de tudnod kell, hogy ez nem jelenti mindennek a végét - adok végül egy puszit a homlokára. - És, hogy hozzám bármikor fordulhatsz.
És akkor visszahúzom magamhoz, majd nevetősen szusszanok fel.
- Lekötelezel.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 21:50 Ugrás a poszthoz

kiscica

- Nem? Pedig nagyon veszélyes vagyok ám, hrrrr - morogva felhúzom ajkaim, vicsorgást imitálok, és annak ellenére, hogy ez most csupán vicc, nagyon is sok valóság lapul meg benne, hiszen még mindig nem találták meg azt a bájitalkomponenst, ami képes lenne tisztességesen korlátok között tartani az állapotom.
- Nincs mit megköszönnöd, ez a legkevesebb - egy hajtincset kezdek morzsolni ujjaim között. - Mit szólnál, ha minden reggel eljönnél velem futni? Nem kell nagy távokat, csak amennyit elbírsz, miután helyrejössz kicsit - nagyon sok felelősséggel jár ez, viszont ki kell mozdulnia, csinálnia kell valamit, bármit.
- Ahhoz még elég sokat kell dolgoznom, publikálnom, és még sehogy nem állok a disszertációmmal - halkan nevetgélve csóválom meg fejem.
- Szeretnéd, ha hazakísérnélek?
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 22:06 Ugrás a poszthoz

az élet fáj
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 4. 22:20 Ugrás a poszthoz

kiscica

- Szőrőstől bőröstől, hrrrr - nem mintha most bármit is érhetne a harapásom, legfeljebb egy két percig tartó nyomot a túl fehér bőrén.- Persze, kedves. Aki kigúnyol téged, azt jobbára majd megeszem.
Nyomok egy puszit a hajába.
- Rendben cica - azért még ülök kicsit, egyrészt mert vele az ölemben mégis nehéz lenne elindulnom, másrészt valakire majd rá kell bíznom a rendelőt, ami ebben a pillanatban túl sok feladat, kell egy kis idő.
- De bolond - mosolyodom el.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 8. 11:45 Ugrás a poszthoz

az enyémen Narcos Love
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 8. 11:48 Ugrás a poszthoz

máig sem sikerült eldöntenem, hogy Holbrookot vagy Maleket szeretem-e jobban:((
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 8. 11:54 Ugrás a poszthoz

Kárpáti - ez már csak súlyosbodni tud, nincs visszaút
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 8. 13:15 Ugrás a poszthoz

charlotte

Kellemetlen, amikor egy olyan közösség gyászában vagy képtelen részt venni, aminek lényegében tagja vagy. Nem arról van szó, hogy egy érzéketlen faszinger lennék, egyszerűen csak, talán azért, mert az életem legjelentősebb részeit nem ebben az országban töltöttem, képtelen jobban megérinteni Shanes halála, mint mondjuk a 9/11 vagy a JFK gyilkosság: rossz, hogy megtörtént, az élet úgy érzem mégis megy tovább.
Éppen ezért, a fekete nadrágomon kívül aligha lehetne gyászruhának nevezni a világos, egyszínű pulóvert és az arra vett fehér orvosi köpenyt. Az utolsó szavakat körmölöm fel a nyilvántartásba, amikor belép a lány, még a golyóstollal intek a betegágy felé, hogy üljön le, és mire megteszi, már be is fejeztem az előző beteg után maradt dolgom.
- Szia - fordulok felé bátorító mosollyal a székben. - Mi a gond? - mert az ember nyilván nem jár orvoshoz jókedvéből.
Utoljára módosította:Sárközi Erik Levente, 2019. február 8. 13:15
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 8. 13:29 Ugrás a poszthoz

charlotte

Figyelmesen hallgatom végig, majd bólintok, ahogy befejezi.Fehér kesztyűt húzva jobb kezemre állok fel, magammal húzom a kis fapálcikákat tartalmazó  dobozkát is az asztal széléig.
- Fáj, ha ezt csinálom? - mutató- és hüvelykujjammal érintem meg a nyakát ott, ahol a mandulái lehetnek, majd apró nyomást gyakorolva a bőrére masszírozom meg a felületet.
- Köhögtél, vagy érezted úgy, mintha ki lenne száradva a torkod? - elvéve egy pálcikát dőlök csípőmmel Will asztalának. Nem sietünk sehova.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 8. 13:47 Ugrás a poszthoz

charlotte

- Hm - csupán magamban nyugtázom az eredményt, ahogy bólintok -szintén magamnak.
- Nyisd ki a szád kérlek - lépek hozzá közelebb, közben pálcával kapcsolom fel a villanyt, majd a pálcikával lenyomva a nyelvét nézek is bele - oké, oké, tudom, így elmondva tök undorítónak tűnik - a torkába, és tulajdonképpen egyáltalán nem lep meg amit látok.
- És amikor köhögsz, hogy érzed? Száraz, vagy érzel esetleg fájdalmat a mellkasod környékén közben? - a pálcikát bedobom a kukába, majd újra felé fordulok.
- Ó, részvétem. Az esetek többségében valamilyen vírus okozza a megbetegedéseket, ami értelemszerűen könnyebben támad meg egy legyengült szervezet, egy hirtelen érkező lelki trauma vagy a gyász pedig lehet ilyen hatással az immunrendszeredre, igen - bólogatok a kisebb monológom közben.- De az sem ártana, ha vastagabban öltöznél fel, a bűbájok általában csak a ruhával fedett területekre érvényesek - értelemszerűen.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 8. 14:08 Ugrás a poszthoz

charlotte

Én sem azért szoktam ezt csinálni, mert erre buknék.
- Most már? - gyanakodva emelem meg szemöldököm, mert valljuk be, egyáltalán nem vagyok híve ennek a házi, vásároljunk-gyógyszereket-a-saját-fejünk-után-féle gyógyulásnak.
- Egy kabátot és egy sálat attól még ajánlatos lenne magadra venned - megingatva fejem ülök vissza, lehúzom jobbomról a kesztyűt, majd azt is egy kukába dobom, miközben kézbe veszem a tollat.
- Tessék? - kissé meghökkenve nevetem el magam, röviden, épp csak a pillanat hevében vonva össze szemöldökeim. - Hát - megvakargatom halántékom a toll végével - írhatok, ha arról van szó - húzom magam elé a kitöltendő lapokat tartalmazó tömböt.
- Nézd, nem vagyok az antibiotikumok híve, ezért egyből nem írnék fel neked semmi hasonlót, ha nem kifejezetten kéred - szusszanok fel. Nagyon kínos és kényes terep ez, mert a páciensek nagy hányada úgy véli, ők aztán mindent tudnak pár internetes cikk elolvasása után, és nem először állna le valaki veszekedni velem emiatt. - Adok valamit a torkodra, valamint lázcsillapítót, de ha úgy érzed, hogy rosszabbodik az állapotod, vagy nem hat, akkor mindenképp jöjj vissza, jó? Ha nem lappang benned semmi komoly, egy hét alatt mindenképp el kell múlnia.
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2019. február 8. 14:30 Ugrás a poszthoz

charlotte

- Persze, tegezz csak - bólogatva írom meg a receptet, valóban nem vagyok öreg, és mint nem öreg, meg tudnék őrülni attól, amikor csókolommal köszönnek, vagy nekiállnak magázódni.
- Ne haragudj, nem kinevetni akartalak, csak szokatlan kérés volt - csóválom meg fejem, ahogy beírom a könyvbe is a bajait. -  Tény, hogy az ember hamarabb túl tud lépni ezen, ha nincs egyedül, hosszútávon egészségesebb megoldás is - dőlök hátra - itt írd alá kérlek - mutatok az egyik rublikára - viszont nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt, mikor jó a magány, és mikor kezd már.. túl sokat kivenni belőled, tudod? - kicsit összevonom szemöldökeim, nagyon remélem, hogy átmegy neki a mondandóm, és nem érti félre.
- Megmaradsz - mosolygok vissza.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Sárközi Erik Levente összes hozzászólása (293 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 » Fel