31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!


Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mikola Keve Áron összes hozzászólása (266 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Le
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. március 17. 12:10 Ugrás a poszthoz

Ilyen nagyszerű és praktikus nincs még. Rolleyes
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. március 17. 12:25 Ugrás a poszthoz

Szent Patrik nap van, ez ünnep Rolleyes
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. március 26. 17:40 Ugrás a poszthoz


megjelentem | A második Otthon


A tavasz egy rohadt jó évszak. Fogynak a ruhák, melegszik az idő, sokat lehet lenni a szabadban. Bár éppen most nem egy kinti, hanem sokkal inkább zárt projekten dolgozott, amire pár óra munka, és némi henyélés után igencsak ráunt. Végigpillantott a vörös tincseken, majd hangtalanul cibálta össze a cuccait és öltözött fel. Különösebb aggodalom és probléma nélkül vett végleges búcsút a kedves hálótársától, miután felöltözött és elhagyta Pest egyik albérletét. Az utcán előkapta a cigarettásdobozt, kihúzva egy szálat a szájába vette és rutinos mozdulatokkal gyújtott rá. A füst kesernyés és mentolos utóízt hagyva maga után szállt fel előtte, miközben kiérve a tömegek felé elvigyorodott. Éppen ideális volt és útba esett egy nagyon kellemes hely a délutánra.
Éppen az utolsó két slukkot szívta, majd a kukába pöccintette a csikket, ahogy a bejárathoz ért. Lazán nyitott be és egyből célirányosan indult az újdonságok bemutatósarkához, hogy gyorsan végigfussa, mi várható. Közben az agya pörgette, mivel és hogyan is áll otthon. Eszébe jutott, hogy még Nikoval ma vagy holnapra beütemeztek egy hosszabb LOL estet, CS:GO levezetéssel. Kezével éppen valami rágószínű, nagyon bizarr új tinijáték felé nyúlt, hoyg az mi a halál, amikor meghallotta a varázsszót. A női hangra már látatlanban is elvigyorodott, úgy fordult és emelgette meg a szemöldökét, miután megpillantotta a levitás csajszit.
- Rád egy egész napom is - fonta össze a karjait nevetve, aztán végignézve a lányon, utólagosan megakadt a szeme a szorongatott játékon, majd őszinte vidámsággal nézett a szemébe. Kiszúrta a kis feliratokat is, de annak céljai vélhetően nem őt érintik. Még. Aztán kacsintva folytatta. - Állnék szolgálatodra.
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. március 26. 20:26 Ugrás a poszthoz


megjelentem | A második Otthon


Valószínűleg, ha komolyabb bevásárlásra indul ma Keve, kicsit jobban rákészül anyagilag és lelkileg is erre, mert bár férfi, van az a pillanat, mikor a női "beugrom vásárolni 5 percre", fedi a férfi "beugrom körülnézni 5 percre" idejét. Kevénél ezen a szent és sérthetetlen helyen mindez rendszeresen megeshet, és nem a döntésképtelenség vagy a lassúság okozza ezt sosem, de egy rokonléleknek ezt sosem kellene magyarázni.
Felvillanyozva veszi tudomásul Grace jelenlétét, és még a valódi szívét is megdobogtatja a látvány. Angyalok költöznek a mennyországba?
- Értem drága. De sosem ítélünk elődpéldány és bétaverzió után elhamarkodottan. Próbajáték a nyitja mindennek. - Bölcsnek is mondhatnánk, ha nem beszélne totál hétköznapian és segítőkészen, magához képest meg viszonylag sallangmentesen is. - A Call of Duty 3 például elég retek egy példányra sikerült, a Modern Warfare meg letehetetlen volt nálunk. Pedig ha ott elvágom a dolgot, most ezt nem tudnám. Különben ha gondolod, nekem már megvan, kipróbálásra felajánlom magam, meg a játékom.
Vigyorogva simított végig a saját, borostás állán, aztán kihúzta a dobozta a kezéből és forgatta kicsit. Bár nem volt számára ismeretlen, azért a helyzetet meg tudta érteni. Ha valaki több gamemel fut egyszerre magas fokon, nehéz megbízni egy rossz széria után valamiben, ami csalódást okozott és még csak nem is a bestek bestje.
- Most már egyre jobban. Különben egész tűrhető - már ez az egyetem dolog, rosszabbra számított. nem is igazán hitte, hogy bele fog jönni, vagy hogy esetleg megkedveli. Ami pedig ezt illeti, elég szomorú, hogy nem találkoztak. Az ilyen nőkért a legnagyobb kár, bezzeg a többi tucatba úton-útfélen összefut az ember fia. - Sajnos én sem látom a csinos hátsó feled többet. Merre járkálsz mostanában? Végzel idén, ugye?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. március 30. 02:34 Ugrás a poszthoz


megjelentem | A második Otthon


Komolyan valami díjat érdemelne néha szerénysége, amivel segítőkészségét csillogtatja. Olyan felajánlásokra is képes néha, ami a saját felajánlása szerint, több, mint amire a legvadabb álmaikban vágynak. De komolyan. Ő így gondolja. A válaszra már érdeklődve ráncolta össze homlokát, majd a dobozt elvéve villantotta rá a legszebb mosolyát.
- Nagyon helyes, az ajtóm előtted mindig nyitva áll. Kivéve szombaton, aznap jelenésem van a művészemnél...
Mert a tetoválás az, ennyi után meg pláne. Aztán egy kacsintás kíséretében átfutotta a leírás végét, bár igazából csak frissített fejben, hiszen látta mostanra eleget. A lakótársa is elég kocka, be is nyúlta a napokban pár játékát, így nem találkozott minddel, de ugye ami késik, az nem múlik.
Furcsa volt a viszont látás azért, sok mindenkibe futhat az ember, de van, amivel nem nagyon lehet kalkulálni. Az egyetemi érdeklődés is ide tartozik mindemellett. Keve s elhiszi el, amik elhagyják a száját, mert leginkább minden ő, csak nem egyetemre való. De ha másra nem is, még milliomos lesz, addig elüti az egyetemi bulikon az időt és a családnak se lehet egy szava sem. Hiszen éppen semmi nincs a rovásán. Gondolod te, gyermekem.
- Elég szarul hangzik, hogy mondjuk egy hasonlóan véletlen, de igen kellemes összefutást velem tanulásra cseréltél. Párkapcsolatait? Legalább egy időben?
Nevetett fel, komolyan felkeltette az érdeklődését mi is folyik a levitás életében. Bár ez azért viszonylag ritka, jár a szája sokat, de nem feltétlenül mások utáni kíváncsiságból. Közben nem tudta nem észrevenni a méregetést és csak elégedett vigyorral kereste a nő tekintetét, miközben karba tett kézzel várta mi a helyzet.
- Nem tudtam, hogy államtitok - emelgette meg a szemöldökét közben. Szerette elpoénkodni a helyzetet pláne így, Grace amúgy azon kevés emberek közé tartozott, akiket nem csak megjegyzett, de észben is tartott. - És tovább is van? Egyetem? Meló? Világkörüli utazás?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. április 30. 12:33 Ugrás a poszthoz

A dinnyés hölgynek otthon a helye, egyben Rolleyes
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. június 11. 11:57 Ugrás a poszthoz

Vidám vasárnapot.  Grin
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. június 11. 12:04 Ugrás a poszthoz

Nelie *_*
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. június 11. 12:16 Ugrás a poszthoz

Ezt örömmel hallom, néha én is előkerülök, nem nyelt még el a sötétség  Rolleyes Mi újság veled, cica? :3
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. június 20. 19:30 Ugrás a poszthozHa el lehetne mondani egy szóval, mi a legjobb a nyárban, az biztosan a fesztiválélmény lenne Keve számára. Imád csak úgy kimenni és lazulni bármilyen típusúra, ráadásul az sem áll tőle messze, ha bele kell magát vesse a színpadi életbe. Nem az első és nem is az utolsó táncos bulija volt Kirillel a Bogolyfalva Csillagán való fellépés, de ma nem erőltette a dolgot, szigorúan támogatóként van jelen a színpad előtt. Megnézte a kis havercsajék fellépését, mert Maja rendes lány, aztán egyből tovább is libbent a tőle szerzet kis VIP pass-szal a cirkuszosok felé. Bizony-bizony, célja volt. Hatalmas vigyorral dörzsölgette az állát, miközben rákacsintott az egyik ácsorgó fiatal lánykára, aki láthatóan valakit nagyon el akart a backstageből csípni. Nem volt benne biztos a volt navinés, hogy szerencséje lesz.
- Kikbe nem botlik az ember csaaak úúgy. - Szavait elhúzva vigyorgott,
 ahogy Anne mögé lépve a lány hajába egy csókot nyomott, aztán hátrált egy fél lépést mielőtt a gyomrába könyököl ijedtében a hölgyike. Na, vannak tapasztalatai.
- Te nem pusztulsz meg odafent ebben az időben?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. június 20. 21:40 Ugrás a poszthozValahogy a meglepetésekhez eléggé ért és nem is sok alkalmat tud,ami a fiatal nőhöz kötné, és nem volt benne valami Keve kreálta csavar. Mondjuk az ünnepekben elrabolgatni szerencsétlent lehet kicsit erős volt, de minden perce megérte, az egyszer biztos. Most mondjuk csak szimplán hívatlan, de kellemes meglepetés akart lenni, amikből inkább előbbihez áll közelebb. Próbálja elfojtani a röhögést, ami kikívnkozik belőle az első reakcióra.
- Ugyan, miattam igazán ne vegyél fel ruhát, kárba vész... - Nevetve támaszkodott meg a sátor szélénél, aztán összefűzve a kezeit maga előtt nézett végig a lányon. Látványosan lebiggyesztette a száját Noak hallatán. A szívéhez kapja a kezét és még rá is játszik kicsit. - Most mééélységesen megbántottál ezzel, hogy a legjobb haverommal etetnél meg!
Nem kifejezetten tudta az elején a sárkányt hova tenni, sőt, kifejezetten fura volt és fújtak is egymásra, de mióta valószínűleg fogta a lény is, hogy ártalmatlan a csávó, teljesen jól eléltek egy légtérben, ha úgy adódott. Azért reménykedett Keve, hogy ez csak vicc. Tényleges vicc.
- Téged. De már nem kereslek mint az ábra is mutatja. Éés nem. Ami azt illeti, az még odébb van egy kicsit. Talán beszállnál a buliba, ha úgy adódik?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. június 20. 23:21 Ugrás a poszthozÉgnek emelte a tekintetét és megrázta a fejét is mellé, ő maga se érti hogyan futhat még mindig ezután a nő után. De igen, mélységesen egyetért hallgatólagosan a tényekkel. Bár ehhez hozzá tartozik az is, hogy Annevel nem voltak jössz-mész céljai, valamiért megfogta őt a rellonos és ezt sosem tagadta előtte.
- Hát ő határozottan kedvemre valóbb, mint mikor te vagy sárkány... - Ugyan, nem bántaná soha, csak szurkálódik egy kicsit, ha már ő is megkapta az adagját. Képtelen lenne a lányt egy állatra cserélni, pláne arra a veszedelemre. Ez egyszerre wow és jaj. Érthető szempontok egy leendő apánál, nem? Felvonta a szemöldökét kicsit a kijelentésre, amit hallott, de az ölelésre a befeszült vonásai megenyhültek.
- Pedig azt hittem te olyan támogató barátnő típus vagy a csajok között, lehet félrenéztem, és kitakartad előlem a használati utasításodat. - Végül azonban elvigyorodott és bólintott párat, hogy biztosítsa igen, ez a terv. ellökte magát a sátor szélétől, aztán a kezét Anne irányába tartotta, hogy kivezesse őt innen, ha készen van.
- Mi az első kívánságod mára?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. június 21. 14:32 Ugrás a poszthozJót röhögött, ahogy elképzelte a nőt, amint szárnyakat növeszt, tüzet okád és vigyáz a tojásaira... oh, wait. Ezt inkább elengedte elég gyorsan, mielőtt itt elég retardált módon röhögi végig az elkövetkezendő negyed órát.- Szeretem, ha tüzes vagy, nem hibáztathatsz ezért igazán. - Vágott mindehhez kikutyaképet, és a lehető legszánnivalóbb hangjával adta elő. Hát, ilyen az, mikor a figyelemért megküzdve élvezkedik annak fényességében. A visszakérdésre csak megrántotta a vállát, mintha nem is ő mondta volna ki a szavakat, aztán csak lemondó sóhajjal vette kezébe az apró és törékeny nőit.
- Vettem, akkor innen balra. - Jelentette ki tömören, mert bizony ennek már jól utána járt itt mi és merre van, ezzel nem nagyon szeret sokat szórakozni fesztivál közben. A fölösleges kevergés elveszi az ember idejét remek lehetőségektől. Egy sátorban, vagy erre arra. Khm, sok itt a szabadidős tevékenység, no. Aztán felszökik a szemöldöke a visszakérdésre, majd felnevet.
- Az már teljesült. - Rákacsintott, aztán közelebb húzva homlokon csókolt Neliet. Apró lépésenként, szigorúan, ahhoz meg már itt volt mellette a rellonos. - A második meg valami hideg és erős, szóval megyünk, nézünk valamit, aztán ehetünk. Vissza kell még jönnünk és lebegsz odafent, vagy egyelőre sajnálhatom az első sorban nyálcsorgató fiúrajongóid?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. június 28. 18:32 Ugrás a poszthozFelvonta a szemöldökét aztán jóízűen nevetett a megjegyzésen. Sosem volt teljesen ép és normális, de azt hitte, ez teljesen nyilvánvaló kimondás nélkül is. Most sem viselkedett különösebben, mint az elmúlt alkalmakkal, mikor random belépkedett a hölgyike életének bizonyos szakaszaiba. Nem igazán az előregondolkodásról és a nagy tervezésekről híres. Csak megrázta a fejét ellenkezően és ezzel rá is hagyta végül a dolgot.
- Helyes, pont így képzeltem én is. - Egyből azt a bugyiszaggató vigyorát villantotta meg, aztán finoman megszorítva a kezét vezette maga mellett a barnaságot. Nem volt különösebben zavarba attól, hogy méregesse a maga mellett állót.
- Érted is ér fizetni? Bérelhető vagy a fesztiváltól... bármeddig? - A kérdést szánt szándékkal tette így fel, és pontosan tudta, hogy az alvó sárkányt bökdösi, csak remélte, hogy nem ég le az utolsó szál haja is a fejéről egy lángcsóvától. Bár a lányt ismerve előbb földeli el őt, részletkérdés hogyan végezne vele, ezt Keve is tudja, ennek ellenére vagy mert okos, de nem érdekli; vagy mert kevésbé foglalkozik és butuska fiúként csapja a szelet, de tesz rá magasról.
Végigpillant a soron, ami elég hamar fogyni kezd, helyes, aztán a barnaság álla alá nyúl, maga felé irányítva a tekintetét. A hüvelykujjával végigsimít az arcán, majd vigyorogva csóválja meg a fejét.
- Hihetetlen vagy, szépségem, tudod?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 4. 20:06 Ugrás a poszthoz

Dwayne Warren - 2017.07.04. 20:00
Adrian Ivanorovics Black - 2017.07.04. 19:58
Adrian tutkó nem lesz apuka o_o


Mind ezt hisszük, kiddo.


én is ezt hittem :|
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 4. 20:16 Ugrás a poszthoz

Dwayne Warren - 2017.07.04. 20:10
Mikola Keve Áron - 2017.07.04. 20:06
Dwayne Warren - 2017.07.04. 20:00
Adrian Ivanorovics Black - 2017.07.04. 19:58
Adrian tutkó nem lesz apuka o_o


Mind ezt hisszük, kiddo.


én is ezt hittem :|


TOLD YA'
Ha sírni szeretnél, a szobámba jöhetsz.Ezt biztosan észben tartom, azt hiszem szebb ajánlatot nem kaptam mióta tudom xD

Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 4. 20:25 Ugrás a poszthoz

Dwayne Warren - 2017.07.04. 20:18
Mikola Keve Áron - 2017.07.04. 20:16
Dwayne Warren - 2017.07.04. 20:10
Mikola Keve Áron - 2017.07.04. 20:06
Dwayne Warren - 2017.07.04. 20:00
Adrian Ivanorovics Black - 2017.07.04. 19:58
Adrian tutkó nem lesz apuka o_o


Mind ezt hisszük, kiddo.


én is ezt hittem :|


TOLD YA'
Ha sírni szeretnél, a szobámba jöhetsz.Ezt biztosan észben tartom, azt hiszem szebb ajánlatot nem kaptam mióta tudom xDKeblemre, sorstárs.
*átöleli, zsepkendő gyanánt átnyújt egy popsitörlőt*
Sírj csak. Add csak ki. Amíg lehet.


Ó, mindent értek, ezek a nők... Jobban értékelnék két korsó málnaszörpöt... minimum xd jobb terápia tán...

Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 4. 20:27 Ugrás a poszthoz

Csillagom, sírok én a válladon ha a sárkányod nem zabál fel :|

#Kewy kééérlek 😂😂😂
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 6. 01:42 Ugrás a poszthoz

ha jót akarsz, ez így is marad, ne cs.szd el fiam xd
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 6. 01:49 Ugrás a poszthoz

Kewy *__* Love Love Love Love Love
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 6. 01:57 Ugrás a poszthoz

Láttam én, láttam én Rolleyes
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 28. 22:23 Ugrás a poszthoz

Nagy Bumm


Ráérős léptekkel, idegesen járkál a kórháztól távolabbi, dohányzásra kijelölt kertrészen már legalább fél órája, mikor megcsörren a telefonja. Mélyet slukkol a cigarettába mielőtt megnézné újra, nem a mostani értesítését, hanem azt a bizonyos reggel érkezett üzenetet, amiért késő délután itt toporog. Többször átfutja, miközben a szavak súlyként nehezednek rá. Ahogy a káros füstbázistól megszabadul levágódik a padra, végigfekve azon, lehunyja szemeit és úgy mantrázza magában, hogy lehet ha elalszik, kiderül, hogy az egész meg sem történt. Ez a cselekménysor folytatódik újra és újra, immár negyedszerre teszi mindezt.
A sok mozgástól és idegességtől a gyomra lázadni kezd és idő előtt görnyed a kültéri kuka fölé, hogy idegességén könnyítsen, majd ennek hatására sikerül magát annyira összeszedni, hogy a fehér épület bejáratához sétáljon. A portástól megkérdezi mi és merre, elsőre egy mosdót célozva meg. Az arcát leöblíti, a kezére hideg vizet enged, majd a tükörbe nézve bámul saját magára, mielőtt kilépne a folyosóra, hogy megkeresse a megfelelő emeletet. Előre érzi, hogy semmi jó nem vár rá, mióta tisztában van ennek a napnak az eljövetelével több országnyira kerülte el az idősebbik Faraday lányt, most is azt figyeli nem-e jön vele pont az a nő szembe. Egy nővérke eligazítja, ekkor Keve a kezeit a zsebébe csúsztatja és leszegett fejjel a kórtermek helyett előbb a gyermek betekintő felé lépdel különösebb szemkontaktus felvétele nélkül.
Valahol elég szar embernek érzi magát, hogy elkésett, a tény miatt is, de itt akar lenni, érdekli a gyereke, tudni akarja ki, mi, milyen... viszont még nem egészen dolgozta fel, hogy apa lett.
Utoljára módosította:Mikola Keve Áron, 2017. július 29. 13:25
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 29. 14:02 Ugrás a poszthoz

Nagy Bumm


Messze nem egy átlag péntek ez a mai és ahogy kinéz, nem is azon felejthető, vagy sosem jegyzettek egyike lesz. Idegesen lépdelt Keve a bejárathoz, ugyan ezzel a gyötört és nehézkes mozgással haladt a folyosón is, majd a mosdós kitérő se segített rajta sokat. A kezeit a zsebében pihentette, egyiket kivéve az éppen meglehetősen megnőtt hajába túrt, majd visszacsúsztatta. Eléggé úgy nézett ki a gyerek, mint a mosott szar, mégis összekapta magát annyira, hogy valami mosolyfélét villantson az eligazító nővérkére. Lassan fordult a mutatott irányba és már több embernyi távolságból kiszúrta a tanárnőt. Nagyot nyelve emelte fel védekezően a tenyereit, a szemei kétségbeesetten keresték a nő tekintetét. Túl sok dolgot nézett ki belőle, egyik sem volt biztató.  megszólalásáig észre sem vette a hirtelen fagyástól, hogy a fején igencsak meleg kezdett terjengeni. Már csak az égett hajszagra kapta fel a kezét, majd értetlen grimasszal meredt a nőre. Hát mi a halál, most még csak nem is csinált semmit.
- Nagy volt a forgalom, de b*ssza meg, ez minek kellett? - meredt rá, miközben tisztes távolságot tartva az elválasztó üvegen át bámult a gyerekek mögötti falra. Egy gondterhes sóhajjal vakarta meg a tarkóját, majd fordult vissza Kivához végül, egyszerűen csak nem tud mit kezdeni még a helyzettel, az egész olyan creepy és lehetetlen még. - Hogy van Renée?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 31. 00:43 Ugrás a poszthoz

Nagy Bumm


Lassan kezdte magát összekapni az úriember, de nem állt vele valami fényesen sajnálatos módon. Elég vegyes érzések keringtek benne, kíváncsi is volt meg menekült is volna. Ez nem volt élete szerződésében, mikor úgy 12-13 évesen elkezdett kinyílni a csipája. Mereven ballagott se a lazaság, se az a mindenben feltalálja magát nem látszott rajta, elég rémült arccal pillantott jobbra balra ahogy gyereksírást hallott, vagy valakitől neveket. Nem kellett a sajátja legyen, túl érzékeny volt itt mindenre. Egyébként is utálja a kórházakat. Ez a fehérség kiakasztja az embert. Rá akar gyújtani, újra. De itt nem lehet.
- Köszöni kedves kérdésed, így van rendben, de neked nem ártana valami dühkezelés - vetette oda rezzenéstelenül és keményen, majd az addigra megtalált tekintetet elkerülve inkább mást figyelt, mintsem a nőt. Persze az egyetlen kapcsolata éppen az új családjával - ez az? - ő volt, így kénytelen-kelletlen el kellett egymást viselniük. Nyelt egy nagyobbat, látszott rajta, hogy bár nem tudja ez normális-e, de azért aggódott azért a lökött csajért, de nem lett volna pofája idejönni előbb. Illetve, nem bírt volna, de ez más kérdés.
- Gondolom, nem volt komplikáció? Amúgy, ja, akarok majd - jegyezte meg inkább maga elé egy nagyobb sóhaj kíséretében, legalább a saját formáját éppen felépítette újra. Egyelőre arról nem érdeklődött, mi a helyzet a babával, aztán a kérdésre elég rémülten nézett oldalra, majd a torkát megköszörülve rendezte a vonásait és bólintott.
- Melyikük Ő?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. július 31. 19:23 Ugrás a poszthoz

Nagy Bumm


Kissé talán zaklatottabb a kelleténél, de az biztos, hogy ezen Kiva hozzáállása egy kicsit sem segít. Próbál pár mély levegőt venni, közben meg nem hagyni, hogy elpattanjon a fejében az utolsó ér is. Szó sincs itt a haján való hisztiről, de most a legkevésbé sem azért jött ide, hogy ezt hallgassa. Eleve, megtehette volna, hogy ide se jön, de ennél valamivel több gerincet adott neki a jó Isten. De még ezt sem értékelik, valahol ez mélyen bántja, és elég szarul is esik neki. Találkoztak Renéevel többször is, de mit kellett volna tegyen? Üljön le mellé és fogja a kezét minden nap? Költözzön be...pont az idegrohamos nővére mellé? Csak jobban feltekeri magában a fokozatot ezektől így inkább egy mély sóhajjal, rekedtesen csak az argentínnak intéz pár szót.
- Annak örülök, majd akkor benézek hozzá, úgy is megígértette, ha legközelebb jövök, hozok neki olyan csokigolyót - mosolyodott el halványan az orra alatt, de el is illant mielőtt ebből még a tanerő túl sokat látta. Éppen nem kívánta az orrára kötni azért sem, hogy annyira nem szar ember, hiába nem nagyon akart a helyzettel mit tenni. Gondolta majd megoldja magát. Hát nem.
- Hű, izé, nem sok gyereket fogtam amúgy eddig... - pillantott kicsit kétségbeesetten az apró emberi lényre, aztán tétován hol kihúzta a zsebéből a kezeit és felemelte, hol visszaejtette maga mellé. Az öccse is már iskolás korú, nem tegnap volt, hogy a kezébe rakták. Végül valahogy a karjával a gyerek alá nyúlt, elhúzva őt maga felé, aztán kicsit lefagyva meredt maga elé. A mini Kevére. Akkor is, ha Milán. A pólya tetején pihenő kezével az apró ujjak irányába nyúlt, aztán felnézett az idősebbik Faradayre. Ennyi volt, vagy még szeretné megtaposni?
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. augusztus 8. 23:18 Ugrás a poszthoz

Na de Brandon Rolleyes
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. augusztus 8. 23:24 Ugrás a poszthoz

Nem?  Rolleyes De, ennek lehetne szép vége... :|
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. augusztus 22. 11:25 Ugrás a poszthoz

Anne :3
heló off =D
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. augusztus 22. 13:22 Ugrás a poszthoz

Adrián xD Neked is örülünk  Rolleyes
Mikola Keve Áron
INAKTÍV


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. augusztus 23. 07:54 Ugrás a poszthoz

Cesare Alfonso Belmonte - 2017.08.23. 07:09
Maja Bojarska - 2017.08.23. 05:22
Én most térek nyugovóra :C


Hogy ezen miért nem lepődök meg. Cheesy Még mindig utálok korán kelni. Sad


Hát nem sikerült eljutnom az alvásig khm xD
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mikola Keve Áron összes hozzászólása (266 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Fel