29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mikola Keve Áron összes hozzászólása (266 darab)

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 » Le
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2016. december 4. 00:00 Ugrás a poszthoz

*A formás kis fenekénél fogva eltolja fürödni.*  Rolleyes Kiss
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2016. december 29. 00:07 Ugrás a poszthozTél van, de se hó, se szél, ami igazán meglepő. Keve nem éppen arról híres, hogy nagyon megülne magában, vagy az ünnepeket élvezné otthon, igazából csak kihasználja a szabadság adta időt. Gondtalanul szív a cigarettába, majd engedi ki a füstöt a hűvös levegőbe. Lassan sötétedik, és ideje lenne indulnia. Komótosan húzza össze a bőrdzsekit, majd a közeli kukánál elnyomva a csikket, megszabadul a bűzforrástól. Lazán kémleli az eget, még gyalogol végig az utcán a célállomáshoz. Csak egy egyszerű este, mert ő ilyen random, semmi több. Magának ezt mondja, közben meg ennél jóval több zajlik le benne. Olyanra készül, amire korábban nem igazán, nagyon komolyan veszi most, amit elképzelt, és nem akar tágítani mellőle, ezért is kérdezősködött, kutakodott és bukkant fel Karácsony után Szalamantonban, egyenesen Nelie lakóhelyénél. Kopogás után pedig egyből ezerwattos vigyorral figyeli a remélhetőleg megjelenő lányt.
- Megjött a Mikulás, bár kicsit késve. - Mondja komoly arcot magára erőltetve, majd a saját nyakához emeli a kezét és zavartan masszíroz bele még össze próbálja szedni a szavakat. Igazából nagyon határozottan elő tudja adni, de nem akar se árulkodó lenni a dolog kapcsán, se pedig túl erőszakos, hiszen célt kellene érni. - Van egy meglepetésem, amit ki kell bontanod, de nem kérdezhetsz és velem kell jönnöd. Most.
Mondja, majd mosolyogva lefejti a sálat, és kezében fogva néz a rellonos bombázóra, mi lesz a következő lépése.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2016. december 29. 21:11 Ugrás a poszthozTeljesen feldobta a látott döbbenet, szeretet hasonlóan erős hatást kelteni, simogatta a hiúságát, aminek egyébként nem volt rá szüksége. Mindenesetre figyelte az eseményeket, kedvére volt, így még a pimaszkodást is elfojtotta, kivárt, bár azért körülnézett, nem igazán volt kedve a lányról felesleges pasikat levakargatni, de ha kell. Hát van mit tenni? Egyébként ahogy a pubban is, itt sem zavartatta volna magát, nem nagyon tűri, ha beleköpnek a levesébe. Meg azt sem, ha más szemet vet arra, amire ő. Khm.
- De te éppen csodásan festesz hozzá. - Zárta rövidre, majd hátrébb lépet és a kezét nyújtotta felé. Megcsóválta a fejét a feltételezésen és látványos grimasszal díjazta. - Nem tudtam, hogy a gyilkosoknak szokása kopogni és időzni az áldozattal. Nyugi, senki nem lesz árva, csak kölcsönkérlek. Majd próbállak nem megtartani, jó? Bár semmit nem ígérhetek.
Megesik Kevével, hogy sokat beszél, de az is, hogy inkább hallgat, de lévén ő toppant csak úgy be, valakinek el kell kezdeni ezt az egészet. Nagyon szívesen vezet, ez a jellemvonása sosem tartozott az átlagba házában, mégsem zavarta. Igazán csinos vezetőség volt, akik minden egyébért kárpótolták. Ha idő közben végre megfogta a kezét Nelie, h nem akkor megtette őt, maga után vonva indult meg.
- Jó lesz, ne aggódj. Zsupszkulcsos utazással, hogy állsz?
Csendesen lépdelt ezután, próbálva a rellonsohoz igazítani a tempóját, bár nem volt ehhez hozzászokva. Ma kifejezetten rendes. Nem mentek távolra, az utcában az egyik kék-fehér ház hátsó udvara volt a célállomás, ahol egy kicsi, szoborszerű és eléggé lelakott kőépítményt közelítettek meg. Ez a zsupszkulcsuk az estébe, azonban mielőtt indulnának még a lányra pillantott, végigmérte őt, majd vigyorogva húzta az ő kezeit is a műszoborra.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2016. december 29. 22:14 Ugrás a poszthozLazán ingatta a fejét a nagy felfedezésen, aztán végigsimított saját, borostás arcán még figyelte a szépséget. Nem érezte magát különösebben kínosan, vagy hívatlannak - igen, ő pontosan elképzelte, hogy mindenhol, mindenki szívesen látja - így csak úgy várt ott, mintha mi sem lenne természetesebb. És így is indult el. Biztosan fogta a törékeny, az övéhez képest egészen kicsi kezet, aztán csak figyelte a jóval tömörebb válaszokat. Megmosolyogtatta őt az, hogy mindig ilyen, hát nem tudja szépíteni, merev távolságtartással viselt bárki felé Anne, akit nem ismert úgy, mint a tenyerét. Pedig egy kicsit kellene csak elengednie magát. De Keve csak a lehetőséget adhatta meg, na, abban viszont nem volt kicsinyes, sőt.
- Majd legközelebb… - Azzal ő is megszorította Nelievel egyszerre, egyik kezét a lányén tartotta, hogy érkezésnél megtarthassa magukat lehetőleg két lábon. Ami sikerült is, ha kicsit imbolyogva is. Ezt sikerült ennyi idő alatt, na, a többi kellemesebb és jobb meglepetés. Rá is vigyorgott pár perccel később. - Egyben vagy?
Némi aggodalom is vegyült az érdeklődésbe, de nem volt tolakodó, tudott ő ha akart és nem csak gyerekes vagy túlmacsó üzemmódban működött. Most azonban a kezére csavart sálat bontogatta, miközben rápillantott a sárkánylányra. Majd egészen közel sétált hozzá, megvillantva mosolyát pedig megkerülte és mögé lépett.
- Van itt még valami, nem vagyunk messze, de a meglepetés mégis csak meglepetés szóval… bekötjük a szemedet, és nem ér lesni. - Míg beszélt, egyik kezével jobb oldalánál a sállal nyúlt előre, másikkal a bal oldalán, majd óvatosan húzta a szemei elé és lazán, de biztosan megkötötte. Majd ismét a kezéért nyúlt és lassan kezdte előre húzni, szembe fordulva vele. Néha óva intette egy-egy lépéstől, de szerencsére három lépésből sima, aszfaltozott részre értek és egyszerű 5 perces út volt ez. És a vidámpark ajtajának csörgéséig meg sem álltak. Ott elengedte a kezét, majd a kisajtónál belépve felkapcsolta a kivilágítást, és kikiabált.
- Na, most már ér lesni…
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 01:44 Ugrás a poszthoz

LottiMár jó pár körön túlestek a haverjaival még a pubban, mire nekiindultak egyet levegőzni és rágyújtani, azonban nem bírt ő sokáig a vérével. A csárda elé érve hamiskás mosollyal figyelte, ahogy többen kifelé szállingóznak, de még így is sokan vannak bent. Fiatal még az este, így kapva kapott az alkalmon, hogy belevesse ő is magát. Nem is tette rosszul.
Egy gyors körültekintés után szúrta ki a barna szépséget, majd vigyorogva termett mögötte.
- Lám, mit hozott az új év...
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 01:58 Ugrás a poszthoz

LottiMindig őszintén megmosolyogtatja, ahogy az apró célzások a lánynál nem nyernek értelmet, de ezt sosem bánta. Óvatosan a kezéért nyúlt, majd magával szembe fordította ritmusra Lottit.
- Látom sikerült búcsúztatni az évet rendesen.
Jegyzi meg, majd végigpillantva rajta megrázza a fejét. Az ő feje sem tiszta már, ettől még pontosan látja, hogy a lány nincs teljesen tudatában saját magának.
- Kocintasz velem is az új évre? - Minden hátsószándék nélkül, természetesen. Keve vállát meg kéne veregetni, egyelőre.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 02:14 Ugrás a poszthoz

Lotti- Maja? - Felvonja a szemöldökét, mert a közelben sem látta már a lányt, sem Ririt vagy Nikot, akikkel szintén elég jól megvannak, de egyelőre nem túráztatja magát ezen sokat, biztos a lány is talált magának társaságot.
- Korábban? Meg sem kérdezem milyen íze volt, valami színes lötty, gondolom. - Apró fintor után Lotti orrára koppint egy aprót és megrázza a fejét nevetve a kérdésétől. A pult felé irányítja magukat, ahol türelmetlen intéssel várja a csapost és néz Lottira, hogy kiválassza mi tetszik neki a kínálatból.
- Na, melyik legyen?
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 02:34 Ugrás a poszthoz

LottiNem foglalkozott hosszabban Lotti aggodalmával, inkább próbálta átvenni az irányítást, amire úgy tűnt rá is szorul a lány. Tartotta a kezeit a lány két oldalán, ha úgy adódna összeszedhesse, de szerencsésen eljutotak a pultig.
- Egyszer? Tényleg?
Sokatmondóan pillant le rá, aztán a pultosra néz, a kevés instrukció után pedig végül felmérve a helyzetet, vagy ront vagy nem a dolgon rendel két kört az este sztárjából, ahogy hallotta éppen. Majd mikor a narancsszínre színezett italok eléjük kerülnek, az egyiket a lány elé tolja...
- Lotti kedves, boldog új évet, aztán jót ne halljak rólad idén se.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 02:55 Ugrás a poszthoz

Lotti- Hogyne. - Lotti dereka köré fonja balját, közelebb is húzza kicsit, majd megemelgeti a szemöldökét. Nagyon aranyos a lányka, ahogy próbálkozik itt válaszolgatni, de inkább csak ráhagyja ezeket.
- Itt is megfordulok eleget, én mindig megtudok mindent.
Fogkrémreklámba illő vigyor után megemelte kicsit a poharát a lány felé, majd gyorsan le is küldte. Megnyalta a szája szélét, majd a poharat a pultra csapta. Csak a lendület, na.
- Elmesélhetnéd, hogy kerültél pont ide, nem hittem, hogy nem valami pizsamapartiban vagy inkább...
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 03:13 Ugrás a poszthoz

Lotti- Pedig érdekel ám, mi van veled. - Kissé szárazon és teljesen hidegen közli, mintha csak az időjárásra tenne megjegyzést. Nem ez a helye és ideje az ilyeneknek, Lotti amúgy is elég különleges teremtés.
- Megint ilyen fölösleges kiegészítők, mint a ruha?
Rájátszik egy drámai sóhajra, majd vigyorogva int a pultosnak, hogy valami könnyűt adjon még nekik, de lehet az utolsót kéri ki, itt sosem lehet tudni.
- Boldog új évet kedves még egyszer.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 03:27 Ugrás a poszthoz

Lotti- Engem nem is kérdeztél jönnék-e.
Igen, Keve pontosan elképzelte a jelenetet, bár ez jobb is, ha a fejében maradt minden ötletével együtt. Ez a fantázia tuti Perwoll-lal van mosva, színtartó. Vagy csak Keve tud nagyon pasi lenni.
- Csak óvatosan, kislány. - Attól nem tartott, hogy leesik, mert megfogta volna, de itt aztán volt minden lehetőség. Lazán elé lépett, majd kezeit Lotti két oldalán a pultnak támasztotta.
- Nem járnák jobban ha táncolnánk inkább egyet, vagy elmennénk sétálni?
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 03:37 Ugrás a poszthoz

Lotti- Lehetett volna.
Nem igazán ismeri a kell meg muszáj szavakat ilyen esetekben a srác, sőt, jobb esetben maga is kerüli, legalábbis az őszinte válaszaiban. Túl sok nyomatékosítás van bennük, viszont most már ő is érzi az alkohol milyen sebesen futkos az ereiben és üti fel magánakcióját az agyában. Ez a pohár már a sokadiknak sikerült. Dobol kicsit az ujjaival, ahogy figyelte a lényt, aztán a derekáért nyúlt, leemelte a pultról, majd a fejére egy puszit nyomta kezdte maga után vonni.
- Most még választhatsz te...
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 03:49 Ugrás a poszthoz

LottiLotti és az okos ígéretei, Keve is pontosan tudja, hogy valószínűleg ennek a beszélgetésnek halvány nyomai se lesznek reggel, de ha már kiprovokálta, bólogat is hozzá. Mindig meg tudják őt lepni a nők, a barna meg pláne, főleg azzal, hogy elég jól tűri az egészet.
- Akkor sétálunk, rád fér. Kabátod merre van?
Rápillant, aztán ha kell el is megy neki érte, egyelőre az akadálymentes kijutás elképzelésétől is nevethetnékje van. Nem baj, ez a szép feladat.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 12:44 Ugrás a poszthoz

LottiNagy segítség után próbálja kitalálni melyik az az asztal, amit mázlijára sikerül elviselhető időn belül.
- Vedd fel, segítsek?
Kétkedően figyelte, vajon megy-e majd neki, aztán jöttek a bűvös szavak és megszaporázta lépteiket, nem zavartatva magát lökte félre, aki útban volt. Ő siet, ne tartsa már fel senki csak úgy, majd kiléptek a csárda elé.
- Meleged van csak vagy hányni is fogsz?
Legfontosabbakat tudni kell...
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 13:48 Ugrás a poszthoz

LottiElég komikus volt Lotti igyekezete, de szó nélkül tűrte, mielőtt kimenekítette volna magukat a helyzetből. Neki is szüksége volt már a fülledt és büdös közeg után a friss levegőre.
- Forog minden?
Vigyorodott el, aztán kicsit oldalra állt, de elég közel a lányhoz, ha segítségre szorulna, hát na, néha benne is dolgozhat ez az ösztön, nem? Felvont szemöldökkel méregette, hogy mi lesz végül a barna fürtök után nyúlt.
- Valami hülyeség van a hajadhoz, amivel így meg lehet csomózni? - Keve szakértelme határtalan, de nem akar ő rosszat ezzel. Került már hasonló szituba és elég jól megúszta. - Csak a biztonság kedvéért, persze.
Nagyon megnyugtatóra sikerülhetett.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 14:11 Ugrás a poszthoz

LottiAz alkohol rossz, kellemetlen és a lehető legdurvább módon tudja levenni a lábairól az embert. De tapasztalat után lehet tanulni, nemde?
- Szerzünk neked vizet, bár ahogy elnézlek annak már késő...
Annak ellenére, hogy Keve mozdulatai is meginogtak olykor, és kicsit nehézkesen mentek, tudta, hogy rá van utalva a lány.
- Bocs, pedig már a fodrászom is pont javasolta... - Az ég felé emelte tekintetét, még meg is rázta enyhén a fejét, végül összefogva a lány haját leguggolt mellé.
- Próbáljunk meg elindulni, elkísérlek, mert itt nem lesz jobb, hidd el.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 1. 22:38 Ugrás a poszthozMindvégig lelkes maradt, mindazok ellenére, amiket látott, tudott és tapasztalt eddig a lánytól. Tisztában volt vele mennyire nem egyszerű eset a rellonos, de ebben cseppet sem látott ellenvetést az elképzeléseihez. Illetve nem akart. Helyes, kitartó férfi hírében állva még szép, nem mellesleg ugyan elég könnyen kitalálta és kivitelezte ezt, van munkája benne rendesen. Nem hagyhatja veszni.
- Fölösleges kérdéseid vannak, azt hittem itt én beszélek sokat...
Nem különösebben éllel vagy erőszakosan válaszol, még így is kedves marad, viszont gyönyörű kerülőt tesz minden felett, amire reagálnia kellene. Talán néha az is pozitív, ha ő nem beszél annyit, majd egyszer kipróbálja, de most kénytelen lesz. Ahogy vezetgeti a lányt vigyorogva figyeli őt, ha jól sejti nem bízná csak rá magát így biztos fülel.
A kulcscsal nem bíbelődik sokat, kinyitja a kiskaput, és a pénztárnak beépített főkapcsolókhoz lép, hogy fénybe boruljon minden. Azért a muglik se gyengék fényűzésben, az áram meg egy kis kreativitás bármiből varázsol maguknak szórakozást. Mire visszafordul és a bejárathóz néz, Nelie már szemkötő nélkül nézelődik. Visszaveszi a sálat és a zsebébe tömködi, aztán mutatva maga előtt befelé invitálja a barnát.
- Tudod, kifejezetten jó vagyok az illegális dolgokban, de - kis szünetet tart, még meglobogtatja a kulcsot. - Van egy ilyenem is, csak most, csak nekünk. Na, mehetünk?
Ő maga már bent is volt, és megvárta még a lány felocsúdik, remélte, hogy nem kell becipelnie. Távolról is látszott a több tíz méter magas műfenyő, ami ki volt a park közepén dekorálva, de az csak a végállomás lesz.
- Vegyük úgy, hogy most csak a tiéd egy vidámpark, hol kezdenél?
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 10. 23:39 Ugrás a poszthozNők. Keve még mindig nem tanulta meg, hogy ha kék, az a baj, ha piros, akkor az. Ideje lenne lilát mondani, vagy semmit, igen, ez tűnik hatásosnak. Ahogy figyeli a barna reakcióit magában jót derül az egészen, és hiába nem látszik rajta kívül, azért izgul egy kicsit. Szokta ő fűzni a csajokat, de azért ekkora erőfeszítést nem sok ért meg neki eddig, és most sem érti igazán, hogy alakult ez... de már csak arra kíváncsi, mi jön ez után. Vigyorogva rázta meg a fejét, mikor kijelentette a lány, hogy nem is kíváncsi, pedig még rá se tért, hogy egyébként az anyja biztosan szívesen dugná hűvösre őt, mindegy is.
- Hé, hé... az egész éjszakára a miénk, nem kell rohanni!
Próbálta visszafogni, nagyon sikertelenül, így inkább beleegyezően követte az óriáskerékig. Még szerencse, hogy dolgozott itt, és tudja mit és hogyan működtessen, legalább ezen nem kell sokat agyalni. Felsegítette az egyik lépcsősoron a lányt, ha az igényelte, aztán a kerék felé indulva, ő az irányítót nyitotta, hogy megkeresse az időzítőt és a kapcsolót is. Utána beül a lány mellé, és a rellonos arcából kisöpri a kósza tincseket, majd karját kinyújtva maguk elé húzza a biztonsági korlátot. Csapó egy.
- Komolyan, csak egyet? Minek nézel engem? - Megforgatta szemeit Keve, ahogy látványosan az égnek emelte tekintetét. Az összes sárkányt begyűjtené neki a környéken, ha arról lenne szó. Valahogy most jön rá, hogy az a vigyorgós, boldog tekintet, amit a vidámpark előcsalt hiányzott Nelie arcáról, nagyon-nagyon.
- Már elkezdheted a kívánságlistád sorolását az este további részére, de majd hagyj ki valahol úgy öt percet. - Sejtelmesen rákacsintott, miközben emelkedtek körbe, és nézhették a kivilágított város fényeit. Nem kötötte Nelie orrára hol vannak, és egyelőre nem is tervezte.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 11. 23:42 Ugrás a poszthozAkadtak időnként pillanatnyi kétségei jó ötlet-e ez, azonban ez az alap elképzelésnél tovább nem hagyott mély nyomot Kevében. Csak csinálja azt, ami az eszébe jut. Ennek ellenére azért felkúszott a szemöldöke a feltörő kérdések kapcsán, viszont magához képest higgadtan és csendesen rendezte. Így volt tökéletes, tudja ő.
- Nem nekik kell ott helyet hagyni.
Vigyorogva pillant végig a lányon, majd nevetve megrázza a fejét. Viccel ő, persze, annak álcázza inkább. De célozgatás ide vagy oda, komolyan nem érti, hogy egy ilyen gyönyörű teremtés hogy maradhat magára a plüsseivel - meg az élőbb állataival -, főleg az ünnepekben. Nem érezte fontosnak ezt firtatni, és úgy volt vele, ha már sikerült elérni, hogy boldog legyen, nem most kéne elrontani. Mikor az óriáskerék éppen átfordult a legmagasabb pontjáról ő is a várost figyelte. Jól ismerte minden szegletét, annak ellenére is, hog az utóbbi időben igen keveset jött ide.
- De kis kíváncsi valaki. Úgy 100 méter magasan a föld felett, egy mágusok lakta városrész legszélén... talán. - Úgy tett pár pillnatig, mint akinek hasonlóan fogalma sincs, mint a lánynak, majd nevetve tért át inkább a másik részére. - Azt hittem már tisztáztuk, hogy nem akarlak megölni... öt perc amúgy is kevés lenne. De arra elég ha jól tippelek, hogy kibontsd az ajándékod a fa alatt... ott.
Pont ekkor mutathatott is előre, ahol a park közepén magasodó nagy fenyő csúcsa is éppen felvillant. Égősorok, nagy gömbök, volt rajta minden, Keve már inkább giccsesnek, mint szépnek vélte, de nyilván nem lehet minden a kívánságai szerint. Az óriáskerék kellemes tempója lassan egyre lassabb lett, hiszen a körnek vége fog szakadni, így Neliere pillantva várta előre mi lesz a következő feladat. Ő aztán teljesen önfeláldozó ma, és még meg sem bánta.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 16. 21:19 Ugrás a poszthozMár lassan kezdett hozzászokni, hogy válasz helyett újabb kérdések érkeznek, és inkább mulattatta, mintsem bosszantotta ez. Azért számolt ezzel, hiszen mégis csak lényegében teljesen indokolatlanul megjelent és idehozta. Bár nem Keve lenne, ha ez nem így történt volna. Spontán, még ebben is, és ami azt illeti, ennek a megszervezése se régen pattant ki a fejéből, de ez most nem is olyan fontos.
- Mindent a maga idejében. - Ezzel zárta rövidre egyelőre a témát, nem tervezett örök titkokat, de úgy volt vele a leglényegesebb dolog pont nem a helyszín, ideje élvezni ezt az egészet. Egyébként is a srác nagyon imád itt lenni, vannak dolgok, amikre négy vagy öt alkalommal is felülne egymás után és úgy érezné, még mindig nem volt elég. Pont ebből kifolyólag, és ahogy Neliet megismerte, voltak is fenntartásai mi sül ki. De a lány szemeit és tekintetét nézve mindez elpárolgott. A következő pillanatban pedig olyan pimasz vigyor terült el az arcán, hogy azt levakarni se lehetett volna. Válasz helyett csak megköszörülte a torkát, és ő is kiszállt. Hallotta kattanni az időzítőt, tudta hogy nyugodtan mehetnek tovább. Megfogta a lány apró kezét, szabadját pedig a zsebébe csúsztatva indult meg vigyorogva a kivilágított ösvényen szlalomozva a körhinta és a libikókák között.
- Ahogy a kisasszony szeretné. – Nem volt sok idő, még kettesben a vidámpark zajaira a fához értek, ami innen lentről ijesztően magasodott föléjük, de még így sem volt rossz látvány. Elengedte a rellonos kezét, majd látványosan a járda távolabbik felén lévő korlátnak dőlt. Összefonta maga előtt karjait és várta, hogy a nagy fekete dobozt, amin a zöld masni van magához vegye és kinyissa. Klisés tartalom, de mégsem, ha mindent tudna már most róla. A nagyobb dobozban a rengeteg krepp papír alatt egy hosszúkás ékszerdoboz lapul, amiben a sárkányos medállal egy nyaklánc pihen, egy szép, éjfekete hematit kővel.
- Boldog karácsonyt, szépségem.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 19. 04:43 Ugrás a poszthozNem tegnap volt, hogy utoljára a saját ágyában ébredt, pláne nem ilyen elzsibbadt végtagokkal. Apró mozdulatokkal mozgatta meg balját, amin feküdt a szekrények felé fordulva. Mikor kinyitotta a szemeit nagyjából azzal egy időben eszmélt az oldalába fúródó karral. Egy drámai sóhaj és nyögés után fordult Renée felé felvont szemöldökkel, kissé hunyorogva. Végigmérte a sötét hajú lányt, aztán védekezően megemelte karját és felült.
- Jól van kisamazon, enélkül is felkelek... Tudod már a Janex-féle kiegészítés, vagy mi olyan fontos?
Fogalma sincs miért volt ez az iménti, de a nőknél sosem jelent jót. Ez a példány pedig a furábbnál is furább, ebben egészen biztos, bár van ennek jó oldala is... Ám ezt inkább nyelje el az éjszaka homálya. Lassan tisztul ki előtte a kép, aztán tanácstalanul figyeli a hölgyikét, hogy mégis kinyög-e valamit, vagy benyomták rajta a némítás gombot. Végül próbált ő csendben maradni, ám erre elemileg képtelen, arról nem beszélve, hogy az az elégedett vigyor, ami az arcán ült sem hagyta nyugodni. Nem tudta, hiszen az esetek többségében ezeket a beszélgetéseket kerülte, hogy mit kéne mondani, vagy mit sem. A nőkkel sosem jó a hallgatás, de a beszélgetés még gyilkosabb.
- Tegnap még jóval többet járt a szád... elvitték a nyelved az unikornisok?
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 19. 19:12 Ugrás a poszthozHatározottan kezdett kérdőn és komolyan tekintgetni Renée-re, miközben igyekezett legalább annyira frissnek tűnni, amennyire kellene. Nem volt különösebben semmi baja, csak lusta állat, akinek a még öt perces pár óráig tartó plusz alvás még kellett volna a teljes élethez. Nagyon elszokott már azoktól az időbeosztásoktól, hog reggel, suliidő, délután, esti buli és alvás. Ez teljesen elborult és a sorrend is változékony, ráadásul egyik-másik rész erősödött, vagy éppen gyengült.
- Helyes, még hasznodra válik. De mi van már csajszi... ugye most nem szeretnél beszélgetni erről?
Felvonta a szemöldökét majd felült és a közeli széken heverő pólóért nyúlt, hogy felhúzza. Neki azzal nem volt gondja, hogy a szája járjon, de valahogy ugraná a nagy mesedélutánt ha lehet. Jobb esetben már itt se lett volna reggel, de hé, ez a saját ágya! Ami körül ott hever minden átváltoztatástanos tétel, könyv, jegyzet, amit csak ketten össze bírtak lopni a kastély diákjaitól. Egyikük sem a tanulás mestere, na. Egyelőre nem kelt fel és indult neki a konyhának, kíváncsian várta hogy több is kijön-e a kékszemű csajszi száján, vagy elengedve a dolgot pipálhatnak... ki jobbra, ki balra el aztán.
- Korán... azt hittem, még álmodban sem tudod befogni. Bár határozottan nem megy minden helyzetben, ezt már tudom.
Rákacsintott, aztán azt a kínos csendet várta, már komolyan az csak segített volna ezen az egész. Hogy ő mennyire utálja ezt a gondolkodós és várakozós malmozást. Amikor egy nő hallgat, de beszélni is akar, olyankor elgondolkozik melyik kontinens a legbiztosabb atomtámadás esetén...
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 21. 22:40 Ugrás a poszthoz- Az animágia tételeinkről, miről... hogy mit keresel még itt, pölö.
Egy hatalmas, teátrális sóhaj után egy párna után nyúlt, amit a fejére húzott, most kezdett rádöbbenni arra, mekkora türelme is volt ezidáig. Hozzá kell tennie kifejezetten jól viselte az eridonos lányt, jókat röhögött mellette és a naiv butasága hihetetlen mulattató tud lenni, de. Mert ugye az mindig van, egy-egy alkalommal annyira ki tudna ugrani az ablakon, mint soha máskor. Sokatmondóan pillantott rá, egy amolyan "komolyan?" nézéssel, majd inkább széttárt karokkal csak kimászott az ágyból és elkezdte a női ruhadarabokat a tulajdonos felé hajigálni az ágyra, már mait megtalált. És még őt nevezik rendetlennek.
- Ezt éppen nem, de valami páncélba rejtett nasikról, meg valami felszakított portréról sikerült... De ez legyen a legnagyobb bajod, te legalább nem nyaltad végig nekifutásból a falat, mint mondjuk Niko.
Közölte felnevetve, bár igyekezett visszafogni a röhögést, ami a jelenet kapcsán azért csak feltörne az ember fiából. Különben meg hé, tisztára díjat érdemelne már. Renée él és virul, tanult vele, teljesen rendes és szállást is adott neki. Az ingéről nem beszélve... felvonta szemöldökét, de legyintve hagyta, egy ide vagy oda.
- Van a közelben egy jó hely, ott szoktam kajálni, nagyon király a sültkrumplijuk és a sörük, jó lesz?
Nézett maga mögé, miközben előszedett egy nadrágot a szekrényéből meg egy pulóvert. Ez a káosz ami a lakásban uralkodik egyébként is jobb, ha magára marad.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 22. 20:20 Ugrás a poszthozHatározottan nem a kedvenc évszaka az ősz, még az idő kellemes ugyan, de sosem tudni, mikor fordul egyet, tele van minden avarral, hatalmas kupacokban gyűlnek fel a lehullt levelek és ágak, amit kerülgetni kell. Nagyon sok problémája lett hirtelen, bár leginkább csak elunta magát. Ha hordana órát, biztos látványosan nézegetné, mégis hol a francban van már ez a lány? Tisztában van vele - és erre Đominic is többször felhívta a figyelmét - hogy jobb az argentinnal óvatosnak lenni, mégis itt tart. Bár azért ha vannak jó nők, akikre olykor megéri várni, akkor Renéet is közéjük sorolná. De ne essünk túlzásokba. Inkább járt az agya az animágián addig is, ami sikeresebb lett, mint képzelte, ugyanis lassan, de biztosan vette észre, ahogy a fülei elváltoznak. Nagy rémült fuldoklásának sikerült idővel véget vetnie, ám ekkor a döbbenettől levegőt venni is elfelejtett, mikor az a lompos farok a képébe kívánt sétálni. Ez bizony az eridonos lányhoz tartozott. Ismerte már azt a segget mozgást, amivel jött. Nagyot kellett nyelnie, mikor aztán szembe találkozott vele.
- Ja, cuki, pont erre a jelzőre vágyik minden pasi. Te is csini vagy az új kiegészítőddel.
Jegyezte meg félhangosan, aztán mielőtt még a lány tovább vakargatná a füle tövét és az ölébe mászna, egy könnyed mozdulattal a derekánál fogva maga mellé emelte, és kissé felé fordult.
- Hogy megy a gyakorlás ezen kívül? Sikerült kiűzni a sok szemetet a padlásról? - Nyilván nem szívből jövő és őszinte az érdeklődés, de valahogy el kell kezdeni, ráadásul közben ő próbál arra koncentrálni, hogy a fülei visszakapják normál formájukat, mielőtt gond lesz. Visszafelé, néha úgy gondolja ezt jóval nehezebb, hiszen egy még gyakorlatlan átváltozást próbál visszaforgatni, hogy mehetne könnyen?
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. január 25. 15:30 Ugrás a poszthozKeve látványosan temette arcát tenyereibe, majd kínjában nevetve csóválta meg a fejét. Más esetben csak meglapogatná szerencsétlen hátát, és hagyná, hogy távozzon, sőt, inkább erősen ajánlaná. Most azonban nyelt egy nagyot és csak amolyan "ez most komoly?" fejjel fordult felé. Néha nem akarta elhinni, hogy ez őszintén és természetesen jön a csajból, pedig már megszokhatta volna.
- Azt hiszem az eszednek már elég régen lőttek, így inkább csak engedd el a dolgot.
Javasolta minden jóindulatát összekaparva, még elhagyta az ágyat és inkább öltözködött. Mintha neki lenne sietős, holott otthon van. Egyszerre volt szokatlan és kényelmetlen a helyzet, mégsem esett tőle hasra. Legalább. Azért a fejében felmerültek a lányról hallottak és sűrűn ráncolt homlokkal figyelte, ahogy beszél meg megindul a szobában. Szédítő volt sokszor ez a fölösleges pörgés, bár volt alkalom, mikor éppen nem zavarta Renée aktívsága...
- Nem szándékoztalak meglopni, elhiheted. Amúgy is ha sokat szórakozol még ilyen random mókusfarokkal való seggriszálással, én nem a nasid miatt aggódnék.
Ránézett elég sokatmondóan és mereven, majd végigmérte és csak egy féloldalas mosolyt eresztett meg. Hát, már most biztos, hogy az iménti mondatát ő maga törte meg szegény csajnál, de elfér ez. Azon viszont annál jobban fennakadt, hogy még lengének sem mondható szettben ugrált oda, hogy hajrá. Más esetben valószínűleg nagyon értékelné ezt a betoppanást a személyes aurájába, de most reggelizni kell.
- Öltözz fel, akkor még iszunk is valamit, na, gyerünk.
Azzal arrébb tessékelte az ágy felé, ahol a lány ruhája volt, de ha Keve szekrényében talál valamit, hát egészségére. Csak ne maradjon így, mert el kell menni enni.
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. február 5. 13:59 Ugrás a poszthoz

Ez egy vidám vasárnap...
Azért Kamilla. Grin
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. február 5. 14:01 Ugrás a poszthoz

ja és heló, milyen paraszt vagyok ma, nem is köszönök. Mi a helyzet egyébként? =D
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. március 17. 11:48 Ugrás a poszthoz

Ó, kit látnak szemeim, szépségem. =DD
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. március 17. 11:52 Ugrás a poszthoz

Na, ezt el tudnám viselni :3 (Nem, mert Majácskának... Rolleyes Jaj te csaj...  Grin )
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
RPG hsz: 223
Összes hsz: 704
Írta: 2017. március 17. 12:03 Ugrás a poszthoz

Sose bántanám, jófej lány, havercsaj. Tongue

De ha már ilyen jó vagy babusgatásban, haza is vihetnél magaddal... Rolleyes
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mikola Keve Áron összes hozzászólása (266 darab)

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 » Fel