29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Jessie Lisbeth Diana Redway összes hozzászólása (137 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 » Le
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 1. 12:10 Ugrás a poszthoz

  Nem is tudom meddig üldögéltem úgy egymagamban, észre se vettem, hogy fogaim ütemesen koccantak össze a hidegtől, reszkettem, olyan hideg volt. Ültem ott egymagamba, próbáltam kitisztítani a fejem, amibe most egy óriási káosz uralkodott. Még a léptek zajára se reagáltam, és a rövid két félmondatra is késve kaptam fel a fejem.
  A szőkeség állt ott teljes méretében, ő ejtette ki azokat a szavakat. A darabokra tört lelkem közepén két biztos sziget állt eddig.. Yar és Kath. Most az első hangos robajjal szét esett.
  Belül..belül ordítottam, zokogtam, megtörtem.
  Kívül..szemrebbenés nélkül, hideg tekintettel néztem a szemébe. Felálltam, és egy nagyobb lépéssel leszűkítettem a távolságot köztünk néhány centire, orrunk szinte összeért.
  -Honnan tudtad, hogy ma jövök vissza?-kérdeztem hűvösen. Szerettem volna tudni, hogy honnan informálódott, hisz én én nem szóltam senkinek se arról, hogy elmegyek, se arról mikor jövök vissza.
Nem szándékoztam ellépni előle, ott álltam, hűvös, összeszűkült íriszekkel, és figyeltem a tekintetét.
Aztán élesen belém nyílalt a tudat. Miért jöttem vissza? Ki van nekem még itt, akiért érdemes itt élnem.. már csak Kath maradt egyedül. És miért lepődtem meg Yarista szavain? Hisz legbelül mindig is tudtam, hogy ez lesz, hogy nem bízhatok meg benne, hogy nem támaszkodhatok annyira rá, mert nem lesz mellettem 100%-ban. A felismerés hideg zuhanyként ért, belül a régi énem utolsó darabjai sikítva foszlott szét. Már csak egy dolog érdekelt..
  -Ki az?-
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 1. 16:26 Ugrás a poszthoz

Szép jó napot! Smiley

Látom nem csak én vagyok kicsit nagyon fáradt .. Cheesy
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 1. 16:32 Ugrás a poszthoz

Nekem is ti <33

Kicsit kevés időm volt mostanában. Smiley

Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 1. 16:34 Ugrás a poszthoz

Ki szereti Kosztolányit? Rolleyes
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 1. 16:38 Ugrás a poszthoz

http://tundercicus.blogspot.ro/ << akkor olvasd el ezt.. de ajánlatos függőlegesen is..  Rolleyes
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 1. 19:07 Ugrás a poszthoz

én felszállott a pávát nézek.  Smiley
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 8. 13:16 Ugrás a poszthoz

  Mivel reggel érkezett egy levél, miszerint ma érkezik Greg, egész nap az ágyban döglöttem, és csak este kezdtem el készülődni. Megmosakodtam, felöltöztem, hajamat kibontottam, hullámos fürtjeim csak úgy lobogtak utánam. Kiszedtem a szekrényem egyik rejtett zugából egy üveg Lángnyelv whisky-t, és elsüllyesztettem a táskám mélyében.
  Ahogy elkészültem kiléptem a szobából és ajtót hangos csapódással csuktam be. Magabiztosan, hideg tekintettel mentem, minden lépésem után koppanások hallatszottak.
A levélben az állt, hogy a Bejárati csarnoknál kell várjam, és mikor megérkeztem leültem az egyik eldugott zugba, ahol meghallom az érkezését. Elővettem az üveget, koccintottam saját magammal, és jól meghúztam. Kellemes égető érzés futott végig rajtam, lehunytam a szemem, és hagytam hogy az emlékek elöntsenek. Ha valaki nézett volna kívülről semmit se vehetett volna észre rajtam, de belül kavargott minden. Hirtelen egy erős kép villant be, és keserű íz töltötte el a számat, ezért megint meghúztam az üveget. Azóta az incidens óta nem is láttam Greget, mióta szép szóval bepróbálkozott nálam, vagyis ki kellett dobjam a szobából. Ahogy egyre jobban felbukkantak az emlékek egyre gyorsabban ittam.
  Hirtelen lépések zaját hallottam, amik egyre közeledtek, majd elhallgattak. Kikucskáltam a rejtekhelyemről, és homályos tekintetemmel megpróbáltam kivenni, hogy ki érkezett.
  -Erre-erre.. -szólaltam meg, mikor felismertem Greg-et. Ő se egy szende kisfiú, amit be is mutatott otthon a szobámba.
Nem voltam hajlandó felállni a helyemről..vagyis már nem voltam képes. Az üveg alján már alig volt valami az italból.

Kinézet.
Utoljára módosította:Jessie Lisbeth Diana Redway, 2012. december 8. 13:19
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 14. 09:59 Ugrás a poszthoz

  -Inkább kúszva megyek a szobámig, mint hogy te támogass.- vigyorogtam, vagyis vicsorogtam rá. Miután elkobozták tőlem-a már üres-üveget, megpróbáltam fölállni, de reménytelenül. Hát, akkor itt alszom, vagy akármi.
Kicsit lecsukom a szemem, s mikor újra felnyitom Greg képe már az arcomtól néhány centire vigyorog. Kérésére felemelem a kezem és amennyire csak tudtam, és amennyi kitelt az erőmből ellöktem magamtól. Tudtam, hogy ez sokat nem segít, úgyis visszajön, úgyse hagy békén, de a józan gondolkodásomat befolyásolja az alkohol.
Csak reménykedtem, hogy jön valaki erre, aki nem tanár, nem prefektus, és leüti ezt az idiótát.
  -Na és, hogy tetszik az iskola?-kérdem gúnyosan.-Itt meddig fogod húzni?-
Hogy lehet apám ilyen vak? Oké, hogy elveszi a nőt, az tényleg nem érdekel már, de hogy hozzon magával még két kölyköt is? És az egyik ennyire idióta legyen, a másik meg kis vakarcs, aki azt hiszi, hogy most kapott egy nagy nővért. Most ha látna, biztos nem szeretne rólam példát venni.. vagy lehet mégis?
  -A húgicádat hol hagytad?- Kérdezősködöm Tanjaról. Fura, hogy őt nem küldik ide.. tényleg, még azt se tudom, hány éves. Végül is, nekem csak jó, ha nem akasztják őt is a nyakamba.
Hirtelen Yarista fejét láttam, aki szomorúan és rosszallóan rázta a fejét. De mire kettőt pislogtam eltűnt. Zseniális, most már képzelődöm is.
Szemem hozzá szokott a félhomályhoz, és jobban ki tudtam venni Greg alakját. Ha jobban megfigyelem, rá kell jönnöm, hogy nagyon is helyes. És ahogy megismertem, az Edictumnak még egy alany lesz.
Reszkess Yar..
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 29. 18:59 Ugrás a poszthoz

  Elvettem a cetlit, elolvastam majd cafatokra téptem és elszórtam körülöttünk. Így éreztem magam belül.. pont ilyen darabokban.
Nem mozdultam előle, az orrunk már szinte összeért. Ekkor hirtelen megmozdult, és megölelt. Pár másodpercig hagytam, de a két karom csak lógott a testem mellett. Majd ellöktem magamtól Yar-t.
  -Ne búj mindig Kath mögé és ne használd ki a köztünk lévő barátságot. Nem, te nem szerettél.. és nem is szeretsz.-ne kiabálok, csak halkan mondom. A hangom jeges.- És szerinted ez a jó út a változás felé? És látod?? Még egy bizonyíték, hogy nem szerettél, mert ha valakit szeretünk, akkor nem érdekel mások véleménye.- Még mindig nem emeltem fel a hangom, hisz tudtam, hogy hatásosabb lesz mintha ordibálnék. Figyeltem a fiú arcát, kíváncsi voltam a reakciójára a szavaim után.
  Egy darabig figyelmen kívül hagytam a számonkérését, úgy éreztem nem áll jogában előszedni. Csak gyilkos tekintettel figyeltem az arcát, majd az órámra néztem. Ma még akartam találkozni Kath-el is. Ő is egy fontos ok volt amiért haza siettem. A levele amit küldött tömör volt, de leírta bele a jelenlegi .. khm.. állapotát. Igaz nem válaszoltam rá, de siettem vissza.
  -Azt hiszem, hogy már nem nagyon tartozik rád, hogy mit csináltam.-villogtak a szemeim.- De azért mesélek neked.. Haza utaztam, mert hívott apám. De az esküvője előtt leléptem és visszajöttem. Ja és mielőtt elszöktem, a mostohatesóm rám mászott, és alig tudtam kidobni a szobámból. Röviden ennyi.-rávigyorogtam, de ez nem a megszokott mosoly volt, hanem gunyoros. -Igen, megváltoztam, de te, Yarista, nem változtál semmit.-
  Hátraléptem egyet, és felemeltem a bőröndömet, de nem tudtam elindulni. Vettem egy mély levegőt, léptem egy nagyot és egy csókot leheltem Yar szájára, majd mentem tovább. Lassan mentem, és kíváncsi voltam, hogy utánam jön, vagy marad.
Utoljára módosította:Jessie Lisbeth Diana Redway, 2012. december 30. 12:32
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 29. 21:35 Ugrás a poszthoz

  -Inkább, minthogy egy ujjal is hozzám nyúlj.-suttogom a padlónak.
A lökésem csődöt mondott, és Greg egy tapottat se mozdult előlem. Belebújt az arcomba s bambán belevigyorgott. Éreztem a keze szorítását az arcomon, ahogy elfordítja a fejem.
   -S még is mit szeretnél tőlem kicsikém? -fordultam felé önszántamból. Míg az egyik kezemmel még támaszkodtam, a másik kezemmel a nyaka köré fontam. DE csak egy pillanatig. Ellöktem magam, és újra a a falnak döltem, tisztességes távolságra a bátyámtól.
Láttam, hogy kényes témára tapintottam, és még így ittas állapotban se voltam annyira gonosz, hogy tovább fokozzam. De legalább nem látom, csak ha haza megyek, az pedig nem lesz sűrűn.
A Yarista látomásom ahogy jött, úgy ment.
  -Hogy miért vagyok itt?-emelem fel a hangom.- Mert egy levél erre utasított, hogy jöjjek eléd, és khm..vigyázzak rád.- magyaráztam. Csak hát, kicsit sokat kellett várni, és volt nálam gondűző.
Előredőltem, megtámaszkodtam a srác vállába, és felnyomtam magam két lábra, majd húztam magammal őt is. Tettem felé egy botladozó lépést, de sikertelenül beleestem az ölébe, a karjaim a nyaka köré fonódtak.
   -Na és kivel szilveszterezel és merre?- tereltem el a figyelmét erről a szituációról. Igaz, mindjárt itt az Újév, és én még nem tudom kivel fogok bulizni és hol. Végűl is mindegy, csak legyen mit inni és legyen zene amire táncolni, na meg társaság. Tőlem lehetnek teljesen idegenek. Vagy..- Gyere húzzunk el valamerre, vegyünk ki egy hotelszobát, néhány üveg piát, és bulizzunk- Igen, azt hiszem a Lángnyelv whisky beszélt belőlem, és az igazi énem meg csak reménykedett, hogy Gregnek van más programja.
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 12:54 Ugrás a poszthoz

Szép jó napot!

Kicsit bekukucskálok, ha már visszatértem. Cheesy
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 13:12 Ugrás a poszthoz

Most épp úgysincs más dolgom Cheesy

Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 13:18 Ugrás a poszthoz

Szia Kiva Smiley

Én minden hsz-t pótoltam. Cheesy
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 13:20 Ugrás a poszthoz

Nyugodtan Gr..Kiva Cheesy
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 14:14 Ugrás a poszthoz

Én zaklatom. Cheesy

//szó Tongue //
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 14:29 Ugrás a poszthoz

Rédey tanár úr milyen kedves.. Cheesy


Gyere Kath zaklatlak egy játékra. :*
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 14:33 Ugrás a poszthoz

Kath.. már repülni is tudsz? Tongue
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 14:44 Ugrás a poszthoz

Én se. Smiley

De tegnap én is cseréltem profilt, és csak fél óra múlva cserélte le. Smiley
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 15:38 Ugrás a poszthoz

Szia Maxi. *.*

Még én is élek.. de megint teli vagyok.. ezek a nagyis ebédek.. Cheesy

De azt hiszem megyek is, mielőtt Kath fenékbe rugdos..  Rolleyes
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:00 Ugrás a poszthoz

Szia Zach Cheesy

Ez rémes.. ezt a számot elrontani Tongue
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:02 Ugrás a poszthoz

És én ezután írhatok?  Grin Rolleyes
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:23 Ugrás a poszthozén is lemaradtam Sad
Utoljára módosította:Eric S. Weaver, 2013. január 29. 04:04
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:29 Ugrás a poszthoz

Majd én szeretgetlek Maxi ^^ *megölelgeti és ad egy puszit*
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:34 Ugrás a poszthoz

Szia Fruzsii :*

kicsi a rakás Mira? Cheesy
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:37 Ugrás a poszthoz

Meggie megbánod te még lehet azt a pillecukrot. Cheesy

Én nem merek elfogadni semmit a húgomtól. Inkább rákérdezek, hogy mit szeretne .. xdd

Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:44 Ugrás a poszthoz

Csak a doboz evős Zach .. Cheesy
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:55 Ugrás a poszthoz

egy kicsit nem figyelek aztán itt termelitek az oldalakat.

nem szeretem a forrócsokit .. csak a forróvaníliát .. *.*

azon gondolkodom, hogy nekem nincs senkim. Sad
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:57 Ugrás a poszthoz

dede.. se anyám, se apám, se testvérem, se kutyám.. Smiley)
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 16:59 Ugrás a poszthoz

Leszek .. Miraanyu *.*   Kiss

De a sok férjed közül ki az apám? Rolleyes
Jessie Lisbeth Diana Redway
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 17:01 Ugrás a poszthoz

Én nem vagyok biztos, hogy Max az apám ..  Rolleyes
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Jessie Lisbeth Diana Redway összes hozzászólása (137 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 » Fel