28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Aki még szeretné zárni évnyitós játékát, november 17-én éjjelig van rá lehetősége! (utána a téma pihenni tér a jövő tanévig)

Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Hegyi Nikoletta összes hozzászólása (290 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Le
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. október 31. 15:13 Ugrás a poszthoz

Alex! Pedig nem tudod, hogy mit hagysz ki. Cheesy
A második már kifejezetten élvezet az elsőhöz képest. Cheesy
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. október 31. 15:13
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. október 31. 15:15 Ugrás a poszthoz

Én mindenben támogatlak. Akartam is mondani. Cheesy
Most tényleg lelépek. Sziasztok éjjel! Cheesy
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. október 31. 15:20 Ugrás a poszthoz

Szerintem Kiva segít benne. Nem neked kell. Cheesy Na, pussz! Cheesy
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 1. 13:00 Ugrás a poszthoz

Zoé! LIKE! Smiley (plusz szó)

Amira! Tényleg az voltál. Cheesy Elolvashatod secperc a Mugliórás hsz-emben. Cheesy
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. november 1. 13:01
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 1. 19:39 Ugrás a poszthoz

Yar! Volt már ilyen. Lerágott csont.
Üdv, Tanár úr!
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 1. 19:42 Ugrás a poszthoz

Sharlotte! Az jó lesz. Nem kell válaszolnom a reagodra! Tongue
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 1. 19:50 Ugrás a poszthoz

Kiva! Menekülj! plusz szó
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 2. 01:42 Ugrás a poszthoz

Leonie

Baglyot küldtem Leonienek a mai nap reggelén, meg is jött Imi, a válasz bagoly, rövid időn belül. Ennyi állt rajta: " Találkozzunk a Kvidicspályánál! Ott leszek még ebéd előtt. Üdv. Leonie." Nemsokkal múlt el 11 óra, így ideje lenne, ha készülődnék. Félredobom a MitVallás könyvet, a Skandináv teremtés mítosztól már amúgy is zsongott az agyam. Nem árt kiszellőztetni, de nem azért akartam Leonie-val találkozni, hogy legyen indokom arra, hogy szellőztessem a fejem. Komolyabb dolgon agyaltam. Nem volt hirtelen elhatározás, de végül is úgy döntöttem, hogy meg kell tennem, mert ennyivel tartozom neki is és a csapatnak is. Én már úgy sem veszem hasznát és csak elkallódna az asztalfiókomban, nála viszont egészen biztosan jó helye lesz. Kihúzom a fiókot és kiveszem a kis kék, milyen lenne más, bársony dobozkát ás az egyenruhám zsebébe süllyesztem. Nincs több készülni valóm, a többit ott a pályán kell megoldanom. Még nem tudom, hogy mit fogok mondani neki, de a gondviselés ilyen esetekben szokott rajtam segíteni. Amint kilépek a szabadba, megcsap az élénk szél és a csípős hideg ereje, összébb húzom magamon a talárt és a sálat is szorosabban tekerem a nyakam köré. Elszántan a pálya felé veszem az irányt. Néha-néha megtapogatom a zsebemben megbújó értékes apróságot, remélem, hogy Leonie is így gondolja majd. Az az öt perc séta, nem megerőltető, de a hideg rátesz egy kicsit, mindenesetre a seprűn lovagolva, sőt kviddicsezve, jóval bántóbb lenne.
Megérkezem a célhoz, az Aréna kihalt. Nem sokára ebédszünet, már láttam gyülekezni a diákokat a Nagyteremnél. Lyukas órám lesz a következő, úgyhogy nem kell sietnem, valószínűleg neki sem, ha ilyen időpontot elfogadott. Leülök az eridonos lelátón és a szemem sarkából néhány könnycseppet törlök ki. Nem akarom, hogy bárki meglássa.
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 2. 03:02 Ugrás a poszthoz

Leonie

Nem kell sokáig várnom, nem is ő lett volna, ha megvárat. Kislányként ugrándozva, ez is elvárható tőle, és majdnem a földön landolva riaszt fel, magamba roskadt gondolataimból. Vagy az időjárás vagy valami más az, ami rossz hatással van a hangulatomra, de Leonie mindig fel tudott vidítani. Mosolyogva köszönök rá, pedig nincs okom rá, de hátha a mosoly meghozza hozzá a vidámságot is. Hallottam már ilyet.
-Szia! Köszi, hogy szakítottál rám időt és beszélgethetünk kicsit. De igazából adni szeretnék neked valamit, de azt majd a végén megtudod.- Kezdem kicsit rejtélyesen a bevezetőt. Számomra is értékes, ami a zsebemben lapul és egy kicsit áldozatnak is érzem. Hátha ezzel jóvá tehetek valamit és segíthetek úgy, hogy ott sem vagyok. Nem követhetem a csapat további sorsát és nem tudok semmit a nehézségekről, mégis rábízom, hogy ezt ő ossza meg velem, ha akarja, direkt nem kérdezek rá.
-Szeretnék gratulálni neked, a kinevezésedhez! Mindig mondtam, hogy alkalmas vagy rá, csak nem hitted el soha.- Próbálom nevetésre bírni az ajkaimat, valószínű kevesebb sikerrel, majd folytatom.-Kiva-t nem ismerem, de annyit tudok róla, hogy azt mondjam, biztosan jó kapitány lesz. Mondd meg kérlek a többieknek, hogy sajnálom, ami történt, de nem tehettem mást. Így alakult és jobb ez így mindenkinek. És, ha lehetek egy kicsit önző, akkor nekem is. Ezzel kapcsolatban milyen a közhangulat? Haladtok a csapatépítésben? -Kérdezem. Kíváncsi vagyok a válaszra, de megértem, ha titkokat nem fog kiadni, csak annyi információt várok tőle, amennyit jónak lát megosztani velem. Zavarban vagyok, mert régen beszéltünk és talán már előbb kellett volna ezt megejtenem, de most ért meg az idő rá, hogy megtegyem.
-Hadd kérdezzelek meg téged, hogy van-e valami, ami a döntésemmel kapcsolatban nem világos, mert szeretném, ha megértenétek, legalább te.- Leonie most az az ember, aki a legtöbbet segített nekem és még mindig a csapat tagja. És rossz volt azt érezni, hogy az a társaság, akit én hívtam életre, majdnem miattam ment szét.
-Nem akarlak sokáig feltartani, meg mindjárt ebéd idő ...és... ha segíthetek bármiben, akkor szóljatok!- Felállok és a zsebembe nyúlok a kis dobozkáért.
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 2. 14:03 Ugrás a poszthoz

Alexisz a görög

Élénk egyetértéssel bólogatok Alex fejtegetésére a kviddiccsel kapcsolatban, de van pár dolog, amiben nem értek egyet vele. Nem baj, nem kell, hogy mindenki ossza a véleményem ezen a téren, attól én még nem fogom megváltoztatni azt.
- Nem hiszem, hogy bárki a folyosón megátkozott volna, mert lőttél egy gólt, ha egyáltalán hajtó voltál.- Elképesztő, hogy milyen keveset tudok róla, még azt sem, hogy melyik poszton játszott. Nem mintha ez lenne a legfontosabb, amit tudnom, kéne róla, de ha már kviddics, akkor itt az ideje, hogy elmondja.
-Én sem kaptam soha támadást emiatt.- Az „emiatt” szócskát kicsit megnyomva, figyeltem a hatást a srác arcán. A következő kérdésére kicsit jobban kezdtem fészkelődni a széken és legszívesebben máshol lettem volna vagy magara kaptam volna a láthatatlanná tévő köpenyem, ha lett volna olyanom. De, mint hogy a szembesülést nem kerülhetem el sem most, sem a későbbiekben, be kellett vallanom az igazat. Ha emiatt leszek kevésbé szimpatikus a számára, derüljön ki most. A számba tömtem az időközben megérkezett mézes sütim nagyobbik felét. Hátha segít bátorságot önteni belém, aztán belefogtam.
-Az igazából én voltam. Most már nem vagyok biztos benne, hogy jól tettem, amit tettem, de ha nem teszem meg, akkor sem lett volna jobb a helyzet. Örülök, hogy abbahagytam, talán tényleg nem nekem való sport ez. Egyelőre még várat magára, hogy a Tanár úrral teljesen rendezzem a kérdést és beszéljek vele erről, de érthető okból még csak keveset haladtak előre a béke tárgyalások. Akkor ezt éreztem és, ami a szívemen, az a számon, ezt ő is tudja. Sokszor kellemetlen, sokszor hasznos. -Aztán szerencsére más köti le a figyelméét, enyhe kis csalásom, amit a tanulás során használok. Ártalmatlan bájital, legalábbis eddig az volt, de ha a túlfogyasztás, mértéktelenség miatt, most káros mellékhatásai ütköznek ki rajtam, akkor nem is annyira ártalmatlan. Valakit meg kéne kérdeznem erről. Talán Felagund professzort, de akkor be kell vallanom neki mindent és annak ő sem fog örülni, meg én sem, annak, amit utána fogok kapni tőle. Kicsit szorongva gondolok a jövőre, ami nem is sokáig várat magára, ha nem javulnak a tüneteim, mindenesetre a szedését abba kell hagynom egy időre. Alex azonban, velem ellentétben nem ragadt le ennél a pontnál, hanem tovább viszi a beszélgetés szálát és már a fekete és fehér mágia közti különbséget feszegeti, megjegyzésem nyomán.
-Valóban, én sem értem ezt. A gonosz embernek ugyanúgy fáj, az, amit teszel vele és nem hiszem, hogy ez felment téged a vádak alól, hogy csak védekezésből okozol fájdalmat. Ha a gonoszság eszközeivel élsz, te is gonosz leszel. -Ez brutális így hallani, de ezt gondolom a dologról és, ami a szívemen, az a számon, mint tudjuk és csak később foglalkozom a következményekkel.
-Nem hiszek abban, hogy bárki komolyan megtámadhatna, de ha lesz ilyen, akkor csak neked fogok szólni megígérem. - Visszakacsintok és remélem, hogy ezzel lezárjuk a témát, mert már nincs tovább, még a bűbájok csoportosítását veti fel beszélgető társam. De ezzel nem tudok mit kezdeni.
-Van ráció abban, amit mondasz és tényleg meg kellett volna kérdezni a prof-ot, biztosan adott volna rá magyarázatot. Nekem látod ez eszembe se jutott. Ebből is látszik, hogy néha, de csak néha okosabb vagy, mint én.- Húzom kicsit az agyát a levitásnak és elnevetem magam. Kezd számomra sokkal több lenni, mint egy ismerős vagy háztárs, és ha még dumálunk párszor, ki tudja mi is kialakulhat, de ne menjünk ennyire a dolgok elébe. Nagyon megfontolom, hogy kezdjek-e kapcsolatot. Az érzelmi dolgok mindig bonyolultak és heves természetemet ismerve, nem látok garanciát, hogy ezt bármelyik fiú is hosszú távon kibírja és annak csak az én szenvedésem lesz a vége. Töprengésemből egy fulladásos roham lendít ki, amit Alex produkál mellettem, majdnem rám köpve a teáját. Először nem is értettem, hogy mi a nyelési nehézség oka, míg el nem mondta két fuldoklás között.
-ÁÁÁ! Felagund tényleg nagyon szigorú. Nyugodtan elhiheted, hogy időnként félek tőle, de azért mindig igazságos. És sokat lehet tőle tanulni, ha ügyes vagy. Ki kell érdemelni a bizalmát, aztán pedig megfelelni az elvárásainak. Tudni kell, hogy mit tolerál és mit nem. Nem egyszerű eset, de azt, ha valaki rendesen tanul és aztán a vizsgákon bizonyít, azt a legnagyobb mértékben honorálja is. És egy tanár legyen szigorú! -Zárom le a Felagundról szóló esszémet. Nem szeretném a srácot téves elképzelésekbe ringatni a profról semmilyen téren. Nem árt, ha tisztában van a tényekkel. Sok pletyka kering az öreg körül, és van közte igazság is, de ferdítés is, nem kevés.
-Szerintem egyáltalán nem dili volt. Csak ilyen vagyok. Lehet, hogy igazad van és tényleg jó fej, nekem más volt akkor, ott a tapasztalatom és mással is szoktam dilizni. -Vigyorgok rá
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. november 2. 15:01
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 3. 19:47 Ugrás a poszthoz

Leonie

Örömmel látom, hogy a kis vörös semmit nem változott, de miért is tette volna? Lassan engem is átjár az a derű, ami belőle árad, no azért olyan széles jó kedvem nem lesz rögtön, de egy halovány mosoly megjelenik az arcomon, főleg, mert látom, hogy irtózatosan izgatja, hogy mit hozhattam neki. Izgatottsága rám is átragad és már annak örülök, hogy ő hogy fog örülni annak, amit kap. Na, most már meglehetősen túlmisztifikáltam ezt a dolgot és tulajdonképpen nem tértünk még a lényegre. Leonie szempontjából ez az ajándék lesz, de nem fogja azonnal megkapni. Azt is örömmel hallom, hogy feláll romjaiból a csapat és újak is vannak, és hogy a Lencsilány is gyúrja az izmait. Meg is tapogatom őket.
-Húúú!!! Ez aztán a muszkli! Rettegjen mindenki, mert ha te ezzel megütöd azt a gurkót, hát az meg lesz ütve! -Mosolygok és bólogatok elégedetten. Nem biztos, hogy attól, mert valaki kicsi, attól még törékeny és gyenge, sőt. Lehet, hogy annál szívósabb és kitartóbb. Könnyebben eléri a célját. A  bors is kicsi, de vannak barátai.
Rendesen felpörgött a kiscsaj én is egyre jobban belelendülök  a pozitívabb életszemléletbe. Mondtam, hogy Leonie mellett sem szomorkodni, sem unatkozni nem lehet. Egyszer hallottam azt a bölcs igazságot, hogy a síró emberen nem segítesz azzal, ha vele sírsz. Most értem csak meg, hogy mennyire igaz ez. Nem segített volna, ha Leonie leül mellem és együtt sírunk. Erre a gondolatra, na, meg hogy vizuális típus vagyok és elképzeltem, hogy sírunk rívunk itt ketten, még szélesebb mosolyra húzódott a szám.
- Hogy miért mentem el? Jobban belegondolva azért, mert Markovitsnak tanár úrnak igaza volt. Tényleg túl rágörcsöltem a játékra és ebben az esetben, jobb, ha nem játszom. Titeket is belevittelek a hangulatomba, amit restellek, de nem tudok más lenni, mint amilyen vagyok, legalábbis nem egyik napról a másikra. Jót tesz egy kis szünet, meg a kviddicsnek is jót tesz, ha nem vagyok benne. Talán egy kicsit sok is volt, nem voltam elég erős, ahogy a tanár úr mondaná, kicsit ki is ábrándultam az egészből. Pihenésre van szükségem.- Mosolygok a lányra, miközben szórakozottan forgatom a kezeim között a kis kék bársony dobozt.
-Tudnod kell valamit, még mielőtt ezt odaadom.- Emelem feljebb a dobozt, és egy nagy levegőt véve belefogok, kissé hosszabb lélegzetű mondandómba.
- Van a Levitában egy szoba, amit úgy hívnak, hogy Tér-Idő szoba. Arra képes, hogy bárhová elrepítsen minket időben és térben. Így jutottunk el Jennával és a Levita házszellemével, Hannával a Kviddics Európa Bajnokságra. A lengyelek játszottak a franciák ellen és a cikesz majdnem az ölünkben landolt. De nem csak az, hanem a két fogó is. Az enyémben a francia, René Delacroix. Csak itthon vettem észre, hogy az élményen kívül, más, kézzel fogható dolog is az enyém lett.-
Kinyitom a ládikát és kiemelek belőle egy ezüst láncon függő, kicsiny, nagyon szépen kimunkált seprű medált és Leonie kezébe teszem, majd az ujjait összezárva folytatom a történetet.
-Ez a francia fogó,René Delacroix, személyes kabalája, amit tíz évig hordott magánál. Nekem már nincs rá szükségem és kié másé lehetne, mint a Tiéd. Fogadd el és hozzon legalább akkora szerencsét neked, mint neki hozott, eddig! -
Befejeztem a mondókámat. Kíváncsian fürkészem a lány arcát.
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. november 3. 19:57
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 13:13 Ugrás a poszthoz

Sharlotte! Jó ez a képed. Tetszik. Smiley

Yar! Hehe.
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 13:19 Ugrás a poszthoz

Liza! Az ránk is fér! Cheesy Számítunk rád! Smiley
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 13:22 Ugrás a poszthoz

Olyan hosszú a Sharlotte. Mondj egy rövidebbet! Smiley Ahogy szólíthatlak. A múltkor kinyírtatok mindenkit. Azóta nincs agyam, azért írok ide. Tongue
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 13:24 Ugrás a poszthoz

Liza! Ne mondj ilyet, én még üdvözlést is írtam neked. Sad
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 13:27 Ugrás a poszthoz

Yar! A kislánynak?! Cheesy
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 13:29 Ugrás a poszthoz

Liza! csak tettem a dolgom, de azért szeretettel. Smiley /igyekeztem legalábbis/
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 13:33 Ugrás a poszthoz

Mira! jeleztem Lotte-nek, hogy az enyém ki lett cserélve. Lehet ez jobb, nem tudom, kié volt, de szerettem a régit. Lehetne, hogy azt kapom vissza? Már úgy hozzám nőtt! Cheesy
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 13:40 Ugrás a poszthoz

Mira! Oké. Kinek? Bagolyban? Okmánybélyeg? Nincs több kérdésem
Gondolom kell az agyam gyári száma?! CheesyD

Lotte! Nagyon sokat fog késni az a reag. *sátáni viszont* Cheesy
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. november 4. 13:41
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 4. 17:20 Ugrás a poszthoz

Emma! CheesyDD Én uezt szoktam eljátszani csak a kihangosítással. Nem mindig poénos. Cheesy
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 17:20 Ugrás a poszthoz

Kiva! Hasonlóképpen. Tettem egy sétát végül, hosszas próbálkozások után, s mire hazaértem, fel tudtam jönni. Smiley
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 18:04 Ugrás a poszthoz

Sziasztok mindenkinek. Kinek volt ma szarabb napja, mint nekem? Cheesy


Imádlak! <3
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 18:09 Ugrás a poszthoz

Csak semmi nem úgy jött össze, ahogy terveztem és amit nem terveztem, az meg bejött. Persze minden rossz.

Az vigasztal, hogy lehetett volna még rosszabb. Cheesy
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 18:23 Ugrás a poszthoz

Alex! Jó! Smiley Ha rád gondolok, az elég szép lesz? Cheesy
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. november 7. 18:23
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 18:42 Ugrás a poszthoz

Nekem tökéletes. (szó):)
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. november 7. 18:42
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 18:53 Ugrás a poszthoz

Ne hagyd magad Lotte! Te vagy az erősebb. Cheesy Műtsd ki az agyukat!  Evil Cheesy
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 18:58 Ugrás a poszthoz

Lotte! Igazad van. Kemény meló az. Mindig agyalni kell a válogatott kínzásokon, hogy ne legyen a kuncsaftnak unalmas, mert nem jó, ha elalszik közben. egértelek. Hogy bírod energiával?

Alex!  <33333333333333333333333333333333333333
Én meg másik agyat kaptam vissza. Azért nem tudok neked írni. Tongue
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 19:02 Ugrás a poszthoz

Lotte! Ááááá! Az annyira pitiáner, nem? Rafináltabb eszközök kellenek a kifinomult kuncsaftoknak. Tongue

 Alex! Nikihez nem illik. Igaz nem tudom kinek az agya van a fejemben. Tán Kumagoro tudja. XD Ő volt az admin. Cheesy
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. november 7. 19:04
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 19:10 Ugrás a poszthoz

Odett! Fogadd együttérzésemet! Te nyertél. Nem hiszem, hogy lenne bárki, aki túlszárnyalna. Cheesy
Edd már meg azt a pizzát, mert mindig éhes leszek, ha rád nézek. Cheesy Cheesy
Hegyi Nikoletta
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. november 7. 19:13 Ugrás a poszthoz

Alex! Van nálam kóla! Szólj Fédra néninek, hogy távolbalátó képességeid vannak. Cheesy A pizza hiányzik mellőle. Cheesy Cheesy

Odett! Ne cseréld le a világért se. Annyira jó, legalább nézni. Tongue
Utoljára módosította:Hegyi Nikoletta, 2012. november 7. 19:14
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Hegyi Nikoletta összes hozzászólása (290 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Fel